Válasz: Társalgás
Most már én elköszönök mára... További kellemes estét, és jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Most már én elköszönök mára... További kellemes estét, és jó pihenést! 

Jó reggelt,szép vasárnapot mindenkinek!
Ma pihenősre veszem a napot,ha minden igaz akkor a jövő héten csak szerdáig dolgozunk ünnepek jönnek,Gyereknap,Pünkösd és állitólag szabadok leszünk...ha meg nem gondolják addig....bele tudtok gondolni?5 nap egymás után,persze a hétvége is beleesik!Na de hiszem ha látom....
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép vasárnapot kívánok én is! 
Ancsa!
A kávét már én sem tudnám elhagyni... próbáltam, de nagyon nagyon hiányozna... függő lettem.. ![]()
Akkor Te ma lazítsál, tegnap megint úgyis jól belehúztál a munkákba... Nekem már dolgozik a mosógépem,jó idő várható, ezért nem vártam holnapig a mosással, hiszen úgyis hamar megszáradnak majd a ruhák...
Na és szokásunkhoz híven, mi ma főzzük meg a vasárnapi húslevest... ezen nem lehet változtatni... Nincs vasárnap friss húsleves nélkül... Tegnap viszont jó sok milánóit készítettem, így ma csak egy kis sajtot rántok ki hozzá... meg szedek friss salátát, mert azt is esszük, míg van... M sütni nem kell, hiszen nagy tepsivel sütöttem a kapros túrós pitét, abból is van a bőven...
3 napot kell csak dolgozni, ez biztatóan hangzik, főleg az utána jövő napok majd! ... Délután már mi is csak pihenni akarunk. ![]()
Május utolsó vasárnapja a Gyereknap, ami ebben az évben ma van! ... Akkor vidám gyereknapot mára!

Annyira megkivántam a lángost,már dagaszt a gépem,azt akarok reggelizni!A Gyermeknap nálunk június 1-én van,az esik csütörtökre,így számituk a hosszú hétvégére,ami még persze nem biztos!
Bittát ma reggel óta valami szeretet hullám lepte meg,már hajnalban bújt és dörgölődzött,meg nyalogatott,most is azt csinálja azóta is!
Nekem főzve van,sütve van,ma laza napom lesz,a körmeimmel kellene foglalkozni,de azt hiszem csak átlátszó erősitőt kenek rá,mert amit most dolgozom lekoptatja egykettőre,és aztán már nem szeretem ha kopott a lakkozás...
Ancsa!
A lángos az nálunk is bármikor kapós! ... Én általában szombaton szoktam csinálni, ha többen vagyunk együtt...
Ez érdekes, hogy nem egyszerre van Gyereknap... mert Anyák napja például az egész világon május első vasárnapja... az egyezik... ezt nem is tudtam eddig...
De most utánaolvastam, Magyarországon így van... Gyereknap
Bitta is "gyerek" ... biztos érez valamit?
![]()
Te jól is teszed, ha a munkanap előtti napon lazábbat csinálsz... Akkor csak foglalkozzál is magaddal! 
Én is utánakerestem,a wikipédia szerint nem minden ország ünnepli és általában július 1 a napja,de valami ENSZ egyezmény szerint 1950-ben megváltoztatták május utolsó vasárnapjára....
Ancsa!
Látom, hogy egyre gondoltunk, mert én is azt a linket tettem be előtted a Gyereknapról! ![]()
Ma virslit reggeliztünk... de előtte persze felraktam a húslevest, most főztem ki a tésztát is hozzá... A ruhák gyönyörűen száradnak a napon az udvaron. Ma igazán csodás időnk van! Megnézte, hogy árnyékban épp 21 fok van...
Még friss salátát is kell szednem a kertben...
Majd jövök pihenni valamikor... 

Szép,napos idő van,csend az utcán,csak a madarak hallatják a hangjukat.jó ilyenkor,kedvet kaptam manikűrözni,egyszerű csillámot tettem csak a kalciumos erősitőre.Ritka az ilyen nyugodt nap nálam...gondolkodom még egy kávéban,vagy inkább délben ledőlök..azt hiszem utóbbi,jó hosszút beszélgettem telefonon apuval az imént,jókat nevettünk,meséltem a macskákról,mit művelnek ,hogy bírkóznak.
Inkább teát hoztam,én viszont cukrozom még egy kis epret magamnak,most nem tudok betelni vele!
Sziasztok.
További szép napot kívánok mindenkinek.
Nálunk is most van a délutáni szieszta.
Levesünk maradt,rántott husik voltak új kruplival,kovászos uborkával,nagyon jól esett,már elég régen ettünk hasonlót.
Margitka.
Itt is nagyon szép az idő,kint ebédeltünk.
Érdekes mi nem igazán ünnepeljük a gyereknapot,mikor a fiaim kicsik voltak akkor sem.Nálunk minden nap gyereknap van.
Ancsa.
Jó lenne ha megadnák a szabadnapokat nektek is,jól jönne egy kis lazítás.
Sziasztok újra! 
Most már én is bejöttem... nagyon meleg van odakint... egy kicsit pihentünk ebéd után az árnyékban... de még ott is nyáriasan meleg a levegő...
Ancsa!
De hangulatos képpel jöttél ebéd előtt! Akkor apukád is örült bizonyosan, hogy olyan sokáig beszélgettél Vele! A körmeid is szépek lehetnek, a lényeg, hogy erősek is legyenek! ![]()
Lassan itt is az ideje a teázásnak...
Lia!
Nálunk most már folyamatos a szieszta... csak eszembe jutott, hogy még ebéd után nem is néztem be a fórumba, ezért besomfordáltam...
Finom ebédetek volt! Nekem ma könnyebb volt, mert csak levest kellett főzni, ja és salátát hoztam be a milánói mellé... A pitét is hidegen ettük. Természetesen a teraszon ebédeltünk. Olyan jó ott a friss levegőn! 
Tulajdonképpen mi sem ünnepeljük a gyereknapot, csak tudom, hogy ez ma van, ezért említettem... De van akik megünnepelik... Nekem is az a lényeg, hogy minél többet együtt lehessünk... de ha nincs is így, ott a telefon és az internet! ![]()
Mára én elköszönök... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 

Jó reggelt mindenkinek.
Jól aludtam egyszer sem ébredtem meg,igaz kicsit később is aludtam el,néztem a Jégkorszak legújabb epizódját,majdnem fél 10 ig.
Délután jövök,puszi!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás