Szervusztok!
Hazaértem,voltunk venni Pocinak alutasakot,egyúttal megvettem Prücsinek is a jövő heti ételadagját,bár nem tudom meddig fogom ezt csinálni,ha engem ,úgy érzem teljesen le akar vakarni róla a Babi,mert tegnap is ott volt ,takaritotta az udvart,készitette a helyet neki,és mondtam pedig hogy szóljon ha megy ,hogy segitek én is ,Atti is,meg mivel az Atti anyja ott lakik közel,szinte szemben,Atti visz át egy s mást,amit Prücsinek készitettem..hát nem szólt,csak ma tudtam meg szünetben.
,hogy ott volt.Na hát ha végül magának akarja ott tartani,akkor úgy vagyok vele,hogy akkor tartsa el mindenki a maga állatát.szivem szakad meg Prücsiért,sok időbe fog telni mig túl teszem magam rajta,de túl fogom,mert a másé már,nem szorul az én segitségemre....Holnap még beviszem ezt amit vásároltam és meg kérdezem Babit hogy máskor is vegyek-e vagy már semmi közöm hozzá?

Ez a kis heti adagja,amit eddig is mindig megvettem,volt mikor négy konzervet,nem kettőt,és emellett minden reggel vittem itthonról neki,maradékot is,péntekenként pedig adtam tejet.Szerintem hiányozni fog ez a kiesés hogy reggelente nem adom neki a reggelit..Mig szabin voltam olyan kis sovány lett mire visszamentem,én nem sajnálom tőle a kaját,ma is két jó darab rántott csirkemellet,spóroltam meg az uzsonnámból aztán szünetben kis falatkákban a kezemből ette meg.
Holnap azt hiszem Pocinak is vennem kell féregtelenitő tablettát,hiszen azt tulajdonképpen félévente kellene adni be a macskának is,de mivel Poci nem jár ki,kevesebb az esélye hogy elkap valamit igy mióta Ufi nincs,nem is kapott,most már esedékes lenne,csak az művészet hogy beadjam neki,Ufinak könnyebb volt!
Holnap pedig a szüleimhez is be kell mennem,mert péntek van és várnak.Apu mintha jobban lenne,a hangja is más,szerinte az epéje rendetlenkedett,amiben lehet hogy igaza van,mert elég sárga volt és a fájt a feje,igaz hogy előtte csupa Ká betűs dolgot evett,ami tiltva van,pl kolbász ,káposzta kétféle is töltött és toros is ,lehet hogy sok volt egyszerre ennyi...
Jaj és ne felejtsek el megint venni szemcseppet,lejárt az egy hónap,nehogy megint úgy járjak,mint múltkor!
És ha kapok valami szép almát,akkor én is sütök almásat olyan szépeket hoztatok Margitka és Zsuzsa,hogy egészen megkivántam...