Válasz: Társalgás

És már megint esik....
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás

És már megint esik....
Jó sötét felhők vannak ott... Te fotóztad? 
Na itt meg lecsendesedett, semmi dörgés, a felhő is kevesebb, és eső sincs...
Igen,az ablakból,de már azóta ömlik és akkorákat dörren,meg villámlik,hogy csak na...
Sziasztok!
Hazaértem én is,ügyintézés is megvolt.
Margitka!
Mi is a tv-ben láttuk mi volt a városban,itt nem volt tegnap nagy eső,ma semmi.A másik kerületben meg felhőszakadás,az árokban áll a víz.
Gratulálok a 33 évhez,további sok boldog évet még együtt.Egészségetekre a söröcskét.
Ancsa!
Jól is teszed ha ne idegesíted magad,nem használ,bár könnyű ezt mondani.
Látod csak Te csináltad jól,példát is vehetnek rólad,mint hogy szekáljanak.
Kati.!
Nem tudom benézel-e mostanában,isten éltesse az unokádat Eszter névnap alkalmából.
Hahó!
.... Mi közben vacsoráztunk. A férjem hozott be a kertből friss hagymát, de jó is volt ![]()
Ancsa!
A dörgés, és villámlás nem hiányzik, de bizony eső az kellene... mert különben a holnap reggel is locsolással kezdődik majd... persze nem csak a virágokat ... 
Lia!
Kiszámíthatatlan, hogy hol esik... az egyik kerületben nincs szinte semmi, a másikban pedig mekkora károk. ![]()
Én mindent megünnepelek itthon, igaz, hogy csak szerényen, de nem felejtek el semmit sem... Jó volt visszaemlékezni most is, arra is amikor még csak félig-meddig volt kész a ház... folyton építkeztünk évekig... Köszi, tényleg jól esett ma a sör! ![]()
Kati!
Csatlakozok Liához, és szeretettel köszöntöm Esztert én is névnapja alkalmából!

Most már én elköszönök... Ma meccsnézés lesz később a tévében... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt mindenkinek,ma Orbán van,vigyázzatok,nagy esőt,vihart jelent általában.Nálunk tegnap este is volt eső.
Sietek haza tortázni csak este fogok bejelentkezni ha lesz időm,addig is puszi Nektek és mindenkinek!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Ancsa!
Jó a válasz! ... Már meg is ittam a reggeli kávét!
Érezteti a hatalmát Orbán itt is! ... Reggel csak 10 fok volt... pedig mostanában melegebbre ébredtünk... de ez még nem olyan nagy gond... Viszont már nyitott ablaknál alszunk, bizony éreztem, amikor kiszálltam az ágyamból....
Itt továbbra sem volt eső... a férjem ma is kiment locsolni...
Akkor csak ügyes legyél! Remélem, hogy nem lesz nagyon kimerítő napod, és türelmesen csinálhatod majd otthon a tortát! 
Ma már főzni kellett... Szerencsére a férjem szeret a konyhában ügyeskedni,
... lehet, hogy én voltam a kukta? ... Nagyon finom gyömbéres zöldségkrémlevest csináltam. Másodiknak pedig főztem ki csavaros tésztát, és pesztó mártás készült hozzá. Reszelt sajttal isteni lett... Persze ma is szedtem friss salátát, mert ugye amíg van, azt enni kell! ![]()
Mivel ezek az ételek gyorsan meg is lettek, volt idő odakint is szorgoskodni... Fél 12-ig meg sem álltunk... De most már túl vagyunk az ebéd utáni pihenőn is... Azért még jól esik talán egy kis kávé?
Én most további 

Szervusztok!
Kész a torta kisült,úgy látom jól sikerült,most hagyom teljesen kihűlni,mielőtt a csokival leöntöm..
Margitka!
Valóban nem láttam a fehér cicust,persze,nem hagytam volna szó nélkül..nekem is minden fehér cicáról Ufi jut eszembe...nagyon nehéz időszakon mentem át három éve a mai napon...a legszörnyűbb volt,szerintem sosem fogom elfelejteni...
Szerencsére vannak vigasztalóim,még ha sokszor rosszalkodnak is,nem tudok haragudni rájuk,úgy szeretem őket!
Örülök,hogy holnap már péntek lesz,elég nehéz volt a mai nap is,nagyon kell cibálni a bélést,hogy sima legyen ne ráncosodjon be mikor bélelik és már a kolleganőm is csak panaszkodik,hogy úgy érzi lebénult a keze,amivel cibálja..hát fáj nekem is rendesen,alig birok fogni vele....úgy meg van erőltetve,nem is tudom mi lesz mig 9000 párat megvarrunk!!
Szia Ancsa itt is!
Ó de hangulatos képet hoztál egy nyári rétről! Nagyon tetszik! ![]()
Ügyes voltál, ha már el is készültél a tortával! Akkor már nincs sok dolgod vele... Holnap viszed is be magaddal a munkahelyedre? 
Akkor örülök, hogy felhoztam a figyelmedet a cicusra... Képzeld ha meglátok egy fehér cicát bárhol is, mindig emlegetem... Mentünk a férjemmel nem régen az utcán, és amikor láttam egyet, egyből megemlítettem, hogy ez olyan, mint Ufi!... Mondtam Neki, hogy "tudod Ancsáé volt ilyen! " ![]()
Azért tényleg jó, hogy van 2 cicád... az meg főleg, hogy Pocival így megkedvelték egymást Bittával! 
9000 ezer pár még ebből? ... Atya világ! ... hát nem irigyellek Benneteket!... Most még jobban koncentrálj arra, hogy holnap péntek lesz!!!
Nem viszem be,úgy egyeztünk,hogy érte jönnek autóval,mert lesz dolguk benn Váradon és akkor este fele mikor mennek haza beugranak érte,itt mennek el úgy is!Elég nehéz is jobb ha nem én cipelem be,elég lesz levinni a harmadikról,mikor valami ilyesmivel megyek le,mindig eszembe jut Atti,amikor elejtette... ![]()
tulajdonképpen egy olyan menhelyi cicára vártam,mint Ufi volt,hogy majd azt fogadom örökbe..készültem is rá,akartam még egyet Poci mellé...de igy alakult,Bitta jó választás volt,lehet egy ugyanolyan fehértől csak a szivem fájt volna minden nap...
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás