Válasz: Kertek és virágok
Sajnos nincs szabad föld az udvarban,nagyon kicsi és betonos.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Kertek és virágok
Sajnos nincs szabad föld az udvarban,nagyon kicsi és betonos.
Hú az kár... de mindenképpen nagyobb cserép kell a kis fenyőnek majd... hogy tudjon még fejlődni! ![]()
Természetesen már meg is van,de most nem szabad hozzá nyúlni!
Tegnap a napellenzőt is feltettem a pavilon elé, mert oda tud sütni eléggé a nap... Ezt egy régi pavilon anyagából varrtam meg. De ma a szél miatt leszedtem, mert lerángatja néha...

Az üvegháztól is készült egy fotó... Itt látszik, hogy már a lámpákat is átfestette a férjem... még a pingpongasztal lába is le lesz majd valamikor festve...
Na most látom, hogy itt a fű még nagy volt.. ebéd előtt a fiam lenyírta.... mindegy... nem a fű a lényeg... ![]()

Nem is figyeltem az üvegház és a hinta mellett, hogy már a piros rózsa elkezdett nyílni... a fiam észrevette:
Virágba borultak a tűztövis bokrok is a kertben:

Nagy örömömre az olajfűz, más néven ezüstfa is virágzik! ... Ennek az illatát már a hálószobánkban is érezzük:

Ancsa.
Aranyos az a kis fenyői.
Margitka.
Nagyon szép a kertetek,szépen virágzik a rózsa is.
Margitka!
Nagyon hangulatos minden,nem is csodálom,hogy mikor az idő engedi,inkább kinn vagytok a levegőn!
Ancsa!
Tényleg jó odakint... de azért fárasztó a sok munka is, hogy lehessen utána örülni a szépségeknek...
Egyre több rózsa kinyílik:
Az a szombat esti, éjszakai eső jót tett a veteményeknek... Szépen virágzik a borsó, nő a vöröshagyma, a zöldség és a sárgarépa is ... többek között:

Itt már látni, hogy nem csak virágok, de hüvelyek is vannak a borsón:

A krumpli is szépen nő... de 1 hete lepermetezte a férjem, mert ugye a krumplibogarak lerágnák a leveleket... Persze ettől függetlenül már újra jelentkeztek... Abba a műanyag üvegbe összegyűjtjük a bogarakat, akkor nem kell annyiszor permetezni... bár én nem fogom meg a bogarat, csak bottal piszkálom bele az üvegbe...
Most ilyen a krumpli:
Ancsa! Anyukádéknál is szépek a virágok. A pálma hol telel télen, elfér bent?
Margitka! Nagyon szép a kertetek. Gyönyörűen fejlődik minden, a rózsák is szépen virítanak. A kerti bútoroknak igazán jó színt választottatok, jó hangulatos jó is kint üldügélni, pihenni egy kicsit.
Jó nagy tüzet sikerült rakni, jó fénykép sikerült róla.
Igen a datolyát be szoktuk cipelni Attival ketten,már azt nem engedem,hogy anyuék kínlódjanak vele...
Margitka!
milyen szép egyenes sorokat ültettetek,mintha vonalzóval mértétek volna ki! ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Kertek és virágok