Sziasztok!Nekem egy nagyon rossz,nyugtalan éjszaka után,agyon fárasztó,nehéz nap következett,éjjel kettőkor ébredtem meg teljes gyomorideggel,mind azt vártam,hogy anyu telefonál hogy apu rosszul van,nem is birtam fél négyig visszaaludni,bámultam az órát...aztán meg annyi hülyeséget álmodtam össze hogy arra riadtam fel fél 5-kor úgy hogy nagyon álmos szemekkel mentem dolgozni,alig vártam felhivhassam aput,hogy hogy van?Erre épp borotválkozik mert megy virslit venni azt kívánta meg,hatot meg is evett , ahogy később elmondta.hát ilyeneket csinál...Aztán egész délelőtt agyon álmos voltam,kilenckor vettem egy kávét az automatából belekortyoltam az egész nyelvemet elégettem vele olyan forró volt,most is fáj!Aztán jött egy hatalmas záporeső és végül hazaértem,most fő a csorbám és tejlevest is csináltam magamnak külön már rég nem volt és én szeretem.Egy csirkemellet is kivettem ,azt hiszem gombával készitem el ,egyelőre még nem olvadt ki rendesen,Poci kapott belőle egy kicsit.
Zsuzsa!
Gyors felépülést az unokádnak,bizony a strandok vizéből mindenfélét el lehet kapni,mi ezért is nem járunk,mióta Atti valami fülgyulladást kapott...
Lia!
Én is raktam be nekem három üveggel lett az 5 kiló bele is fért.
Klárika!
Az már biztos hogy nem fog változni,már főleg ebben a korban nem,csak legalább ne lenne beteg...akkor nem bánnám hogy olyan,amilyen.
Ilona!
Jaj az a torta!A tejszinhab rajta vagy vajkrém,és a sok szines gyümivel gyönyörű lesz!
Akkor pár szó Prücsiről is,hátha valakit érdekel.Babi talált egy helyet neki,nincs messze egyikünktől sem,és én is ismerem a hölgyet aki befogadja,de azzal a feltétellel hogy etetni nem tudja,ugyanis rengeteg macskája van.Viszont van nagy udvara,igaz elég elhanyagolt,de ad egy sarkot amit Babi és a férje lekeritenek Prücsinek,én adom a házat,Atti egy raklapot amit alá teszünk a háznak,hogy ne szivja fel a nedvességet a földről,ennivalót hetente majd viszek be a munkahelyre és odaadom Babinak,de megmondtam én oda nem fogok járni,ez nagy felelősség és gond hogy valakinél tartani és naponta eljárni hozzá,de úgy veszem észre Babi magának akarja,csak mivel nincs hol tartania,ott fogja elhelyezni...hiszen már chippet is rakatott bele a saját nevére...ezt is csak a napokban tudtam meg...hát akkor legyen az ő gondja,most már értem,hogy miért utasitott el minden lehetőséget amit felhoztam,amit szereztem én neki...én nem bánom,nagyon szereti ,imádja,de nagyon nagy gondot vesz a nyakába,én nem tenném.Ilyen formában semmi esetre sem...