Hahó, itt vagyok én is! 
Ancsa!
Látom, hogy most is csábítasz! ... De épp az előbb faltam be egy laktózmentes túrórudit... amit nagyon imádok!!! 
Én azért jártam így szerintem a sütivel, mert siettem... Legközelebb, ha megsütöm, már tudom, hogy mit kell tennem... Azért 30 perc alatt nem lehet elkészülni vele, ha mérjük a hozzávalók kimérését is... de tényleg egyszerű elkészíteni, ha jobban odafigyelnék rá... A lényeg, hogy ízlik, főleg a fehér csoki és aszalt áfonya hozzáadásával... mert szerintünk anélkül kicsit száraz lenne... Ebből a sütiből még holnap és holnapután is fogunk enni, mert sokat édesből nem ajánlatos már egyikünknek sem... a férjem enne, de talán Neki nem is ártana, viszont a súlyának nem tenne jót szerintem... Persze lehet, hogy egy kisebb adagocskát még később befalunk, ha hazaér a nagy fiam, mert Vele is meg akarom kóstoltatni...
Ez a zsarolóvírus elsősorban a nagyvállalatokat célozza meg... de nem árt az óvatosság....
Hú a lakk anyagot nehéz lehet varrni, én is úgy sejtem... Meddig lesz ez? 
Lia!
Már én is jártam úgy szuper sütik receptjével, amiről természetesen fotók is voltak, hogy pontosan betartottam, ahogy a receptben volt... és mégsem úgy sikerült... Valóban sok minden közrejátszik... meg legjobb a saját tapasztalat mindennél! 
Tehát ma fárasztóbb napon vagy túl... még szerencse, hogy nem kellett sokáig ottmaradnod! 
Látom, hogy beraktad a kenyér receptjét a receptes topikba.... Tehát csak kovász van benne, és nincs élesztő hozzáadva... Köszi, hogy beírtad! Jó az az oldal is, amit belinkeltél a receptnél, majd valamikor én is kipróbálom, le is mentettem magamnak!