Válasz: Kertek és virágok
Meg kell várni mig megcsipi a dér ősszel akkor finom,ha fekete,kéken nagyon húzós!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Kertek és virágok
Meg kell várni mig megcsipi a dér ősszel akkor finom,ha fekete,kéken nagyon húzós!
Igen, éppen most olvastam utána! ... Biztos szeretni fogom az ízért!
Ezt olvastad el: A kökény magja!
Kék a kökény recece,ha megérik fekete....
Margitka.
Csodás képek,szép gondozott a kertetek.
Lia!
Már kívánom a kökényt!
![]()
Azért lenne ám még mit elvégezni... de tudod mindig ott fotózok, és azt, ami megmutatható! 
Lefotóztam a már kedden kapott muskátlikat a teraszon, az idő jó volt nekik, mert átültetés után kapta mindjárt esőt is! ![]()

Megvettük az anyák napi virágokat is, muskátlikat még magunknak is, mert az még decemberben is virágzik, míg el nem fagy:

Margitka.
Nagyon szépeket vettetek.
Margitka!
Ügyesek vagytok, szépeket sikerült vennetek! Ezek álló muskátlik és törpe?Milyen magasra nőnek?
Ilona!
Vegyesen vettünk álló, futó és félfutó muskátlikat. ... Tavaly is ilyeneket vettünk, maximum 30-40 cm magasra nőttek... Nagyon örülök nekik, mert tényleg már most igazán szépek! 
A Fecótól petúniákat, Gábortól pedig piros rózsát kaptam. Azt épp az előbb tettem be a társalgásba. ![]()
Az idén nagyon szépen elkezdett szaporodni a kövirózsa az üvegház előtt. Ott eléggé kedvező neki a környezet, mert sok napot kap, és víz áteresztő a talaj. Gábor is vitt ma el belőle pár tövet. mert szeretne az erkélyablakába tenni. Ilyen nálunk:

Végre nekem is volt időm egy kicsit fotózni,megmutatom az én virágaimat.
A kála gyönyörűen virágzik egyszerre 7 virág van rajta,a másikon is vannak még bimbók.
Virágzik a kaktusz:
A rózsák is elkezdtek kinyílni:
Szegfű:
Lia!
Csodaszépek a virágaid!

A kála édesapám kedvenc virága volt... ... Mindig eszembe is jut, ha látok .... Nagyon szépen virágzik már!... A sziklakerti virágaidnál nagyon jó az összhang, szépen válogattad! Igazán mutatósak! ... A rózsád is csodás! Nekünk még csak bimbósak! ... A szegfűknek szinte érzem az illatát! ![]()
Ui: Milyen korán virágzik a kaktuszod is!... Először nem láttam, de szerkesztőben észrevettem, hogy a kép címének az elejéről hiányzott a "h" betű... beírtam, és már láthatjuk is! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Kertek és virágok