Sziasztok! újra! 
Szerencsére ma reggel korán berakodtam a mosógépbe, így már 8 óra után teregethettem is ki a kimosott ruhákat... Úgy döntöttünk, hogy elmegyünk Győrbe anyák napját köszönteni. Már fél 11-kor együtt mentünk ki anyukámmal a temetőbe is. Aztán hazamentünk és jól elbeszélgettük az időt. Mondtam reggel anyunak reggel a telefonba, hogy ne menjen sehova, mert megyünk, és ne is készüljön, mert viszünk ebédet, sütiket is. Így már délben együtt ebédelhettünk. Szuper jó idő volt. Aztán csak úgy repült az idő. Délután hazafelé még beléptünk az Auchanba is, mert mellett vezet az autópálya, és már volt pár dolog, amiért akartunk menni...
Amikor megjöttünk, természetesen felhívtam anyukámat, hogy megnyugodjon, szerencsésen hazaértünk... Elmondta többször is, hogy jó volt személyesen találkozni! 
Most már összeszedtem a ruhákat, minden meg is száradt. Ettünk is vacsorát... Ma már csak pihenés lesz! 
Lia!
Remélem, hogy a férjednek elkészültek a fogai, és holnap már bátran ehet is velük! 
Ilona!
De csodás bazsarózsa kosárral jöttél!
Remélem, hogy sikerült szép virágokat venni a virágüzletben! Ha igen, majd mutassad meg! ... Tehát csini frizuval készülsz az anyák napi ünnepségre! Levente is boldog lesz!