Sziasztok újra! 
Most jött el az ideje a pihenésnek. Ma már nem csinálok semmit sem... A virágokat, amiket vettünk 10 óra után lefotóztam egyben a teraszon, és beraktam a képeket a kertes topikba... Utána át is ültettem a cserepekbe, már a párkányokon vannak a balkonládákba a muskátlik, a petúniákat kint az udvaron a lámpáknál akasztottam fel. Szépen virítanak a sok zöld között! 
Ancsa!
Jó, hogy sikeresen túl vagytok a vásárláson anyukáddal. Látom, hogy Ő is kíváncsi volt a cicákra is. 
Ma is sok munkát beterveztél a konyhádba... majd mindjárt megnézem a konyhádat! 
Lia!
Szerencsére jó idő lett itt is, így a férjem le tudta délelőtt vágni a füvet... A paradicsompalántáink az idén nem annyira szépek, most a férjem vett is valami serkentőt, amivel megspricceli, talán javít rajtuk majd...
Azért kíváncsi leszek, végül mi lett ma az ebédetek.. a pogácsa tésztájából készítettem a gombócot is.. nagyon finom. Nyugodtan próbáljad ki! 
Igazán nagyon szuper estétek lesz! Jó kis darabot fogtok megnézni a színházban. Érezzétek nagyon jól magatokat! 
Ilona!
Nagyon szép csokorral jöttél!
.. Hihi, egyforma levest főztünk, és miután hazaértünk a virágokkal én is porszívóztam...
Ebéd után megsütöttem a még délelőtt összegyúrt túrós pogi tésztáját, de rudakat vágtam ki belőle, 4,5 tepsivel lett. Le is fotóztam sütés közben: