Válasz: Társalgás

Sziasztok!
Most olyan virággal jöttem,hogy ne legyen egyforma az Ilonáéval,és épp kaptam is Attitól három szálat!
A piacon jöttem keresztül,mert virágot akartam venni anyák napjára,de siettem mert egy nagy sötét felhő nagyon jött utánam...
Kaptam is egy nagy lógós cserepes,egészen apró virágú petúniát,hatalmas gömb,mindenki megcsodálta,nekem meg kiállt mind a két karom mig hazacipeltem a szüleimhez,viszont volt nagy meglepetés,még apu is örült neki,fel is akasztották az ajtó elé,van ott egy kis tető a bejárat fölött és két oszlopon áll,az oszlopok közt van egy lánc kifeszitve erre a célra,de még üresen lógott,most viszont ott virit az én ajándékom! ![]()
Torta helyett most ezt kapta,mert ez legalább egész nyáron megmarad! ![]()
Aztán még egy kicsit beszélgettünk de hallom ám hogy kopog az eső a tetőn..közben befutott Atti,siessünk jön a vihar.Ahogy hazaértünk rákezdte de nagyon ám,felhőszakadás lett belőle,a kanális nem birta nyelni a vizet az utcán...A kis cinkéim itt voltak a balkonon,most is jönnek rendszeresen,hát mit tudjanak csinálni,ha ilyen idő van hogy nincsenek bogarak?
Na de a lényeg,hogy nem kell bemennem holnap dolgozni és spagettit szeretnék főzni,arra éheztem,leves egy jó savanykás,tejfölös ,lestyános csorba lesz,azt is vettem frisset a piacon.Süti pedig majd meglátom mihez lesz kedvem,van kt -három ötletem is,de még eldől..reggel először is megyünk vásárolni,visszük anyut is végre jön velünk!
Margitka!
Aztán kérek ám a szilvásgombócból én is mert szeretem!
Ilona!
Jó sok kis és nagy virágot készitettél,kiváncsi eszek a tortára!