Szervusztok,hazaértem,Atti jött értem,mert esik az eső egész nap,sőt volt felhőszakadás is,olyan sűrű szemű,hogy nem lehetett átlátni rajta,és nagyon hideg is lett...Jó sötét is volt egész nap,szerencse,hogy ez agép nem annyira igényes,mint az enyém,vagyis a munka amit végzek rajta igy nem erőlteti a szemem...
Hazaérve ebédeltem,a maccsok is kaptak kis csirkemellet is az adag konzervjük mellé...Pocinak szépen gyógyul a feje teteje,ehhez Bitta is hozzájárul mert láttam többször hogy nyalogatja,gyógyitgatja...Annyira össze annak nőve,ha egyik eltűnik valahova a másik máris nyávogva keresi!
Jaj Lia!
Az baj ha jég is volt,szerencse hogy nem csinált nagy kárt,reméljük elvonult ez a front,bár egészen hétfőig látom a prognózist...esővel...Jó munkát a dolgozóban!
Margitka!
Ideért ezek szerint már éjjel mert azzal kezdődött nagy villámlással ,dörgéssel,és gyorsan bezártam a balkonajtót,láttam a kicsi benn van,de Pocit nem találtam,ezért megint felkeltem,hát ott kuporgott kinn,gyorsan kimentem érte mert nem is akart bejönni!Finomakat főztél ,szeretem a friss zöldségeket a levesben,az új répa jó édes!
Ilona!
Megint egyforma virágot hoztunk most látom!