Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Lia!
Tegnap, amikor indultunk haza Pestről, ott csak felhős volt az ég, de Érden már elkezdett esni, és itt is szakadt az eső, alig vártam, hogy bejussak a házba.... Este valóban korábban lepihentem, de azért egyszer megébredtem éjszaka... Tőlem akár éjjel is eshetett, de nem hallottam... A reggelünk eléggé hűvös, csak 5 fokot látok a hőmérőn..
Éppen az előbb olvasta a férjem, hogy tegnap este halálos gázolás volt a Váci úton, és lezárták a forgalmat.. mi nem sokkal előtte jöttünk végig rajta mi is... 
Ancsa!
Egyetértek a kávén hozott szöveggel! Éppen most ittuk meg mi is, de csak pici cukorral.... igazén nyírfacukorral iszom és tejjel, már nagyon hozzászoktam. 
A ruhák rámolása a szekrényben már itt is megint esedékes... ez az idő alkalmas is rá. Nekem mára maradt ebéd, de azért majd akarok valamit sütni... még nem egyeztünk meg abban, hogy mi is legyen... Fagyi itthon nekünk is vna, majd fekete ribizlivel megszórom, és tejszínhabban bővítem, jó kis nasi lesz ebéd után... Sósra vágyakozik a csalűád most is... lehet, hogy sütök sajtos tallérokat?...
Akkor Neked is jó főzést és takarítást! ...