Válasz: Társalgás

Jó reggelt!
Ma is felhőcskés az ég,ahogy kinéztem,remélem azért anap utat tör majd magának.Legyen szép napunk!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás

Jó reggelt!
Ma is felhőcskés az ég,ahogy kinéztem,remélem azért anap utat tör majd magának.Legyen szép napunk!

Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Köszi a kávét! Ma már megittuk mi is, és szerintem tökéletes is volt! ![]()
Egyenlőre itt is borongós az idő, még csak 4 fok van... de sok a feladat. Ma sem fogunk unatkozni szerintem... Akkor hajrá! 
Sziasztok!
Én is kívánok nagyon szép napot Mindenkinek.
Használjuk ki a jobb időt mert megint mondogatják a lehűlést.
Margitka!
Látom tegnap kihasználtátok a jó időt,sokat szorgoskodtatok a kertben.Már csak jó idő kell legyen hogy szép legyen a termés.
Ma munka után tervezem a fűnyírást,este megyünk fogászatra.Szerencsére főzni ma még nem kell.
Ilona!
Gyönyörű az orgona csokor amit hoztál,azt néztem hogy itt felénk már lassan el is nyílik,anyák napjára szokott virágozni de most előbb van.
Ancsa!
Jó munkát Neked is,nyugisat.
Sziasztok!
Mindenkinek szép napot kívánok!

Margitka! Tudom, hogy jó nagy a kertetek és van teendő benne. Szép lehet ha mindennel majd rendbe lesztek. Jó még egy sétát is tenni nem kell messzire menni.
Nem tudtam mindent elintézni, lesz még egy út. Nekem főznöm kell levest, második tegnaptól maradt, tökfőzelék.
Szépen süt a nap lehet kint dolgozni.
Lia! Itt is vegyesen nyílik az orgona, van ami már elvírított. A gyöngyvirág lesz kinyílva anyák napjára. Mi is füvet nyírunk délelőtt. Neked meg jó munkát a dolgozóban.
Ancsa! Köszi a reggeli kávét, és milyen igaz!
Sziasztok újra! 
Ma délelőtt Pestre utaztunk, volt ott is elintézni valónk... Na végre itthon vagyunk....
Lia!
Ma csak körülnéztünk a kertben ebéd után, és lepihentünk egy kicsit a napozó ágyakon. Olyan jó illat van odakint. De ma nem dolgozunk elég volt a menésből Pesten... Gáborral is találkoztunk! 
Akkor Te talán már a fűnyírásba is belefogtál... itt is esedékes lenne újra... Na majd rákerül arra is a sor...
Jaj, és az a fogászat....
Ilona!
Csodás ez a gyöngyvirág csokor, itthon is gyönyörködünk benne! Imádom az illatát is! ![]()
Nekem holnap sem kell főzni, mert tegnap délután főztem, és jó sokat... Holnap viszont takarítani akarok majd... Végül Te milyen levest főztél mára? 
Szia Margitka!
Én is eltudok fáradni ha megyünk Miskolcra. Nem szeretem a tömeget. Sikerült mindent elintézni?
Zöldborsólevest főztem marad holnapra is. Holnap káposztás tészta lesz készítve azt kért a férjem. A füvet lenyírta a férjem, de már kezd erősen fújni a szél és felhők is megjelentek.
Mi is ebéd után jól elbeszélgettünk, tervezgetünk mit fogunk majd csinálni a ház körül. Van mindig teendő bőven.
Az ablakokat kellene megtisztítanom, mert jóval húsvét előtt voltak. A nagyszobák ablakai nagyon piszkosak lettek, de elhalasztva a jövőhétre, mert péntekre esőt mondanak.

Szervusztok,hazaértem.Gyorsan nekiálltam főzni,mert semmi kajánk nem volt,nem vásároltam a fagyóból használok,ami még van,hogy ki tudjam kapcsolni nyárára.Egy gezemice levest főztem,vagyis mindenféle van benne,répa,brokkoli,karfiol,zöldbab,kinai kel,amit találtam a megbontva...jó paradicsomosan és még lebbencset is főztem bele.
Aztán spenótot is főztem,bundáskenyérrel és egy nudlit találtam,azt is megfőztem,piritott kókuszreszelékbe forgattam és porcukorral,valamint külön kérésre Attinak ,csokit is főztem,viszek pár képet a konyhámba.Ja és mostam is mert szépen süt a nap és fúj a szél is,párnákat is kimostam,ki is fognak száradni!
Sziasztok megint! 
Na végül ma már nem csináltunk semmit sem, jól elbeszélgettünk... a mai nap kellemesen telt, megbeszéltük mit kellene majd csinálni... de csak holnaptól! ![]()
Ilona!
Akkor egyformák vagyunk, ami a tömeg elviselését illeti... Majdnem minden sikerült, de még lesz egy utunk Pestre hamarosan... Én péntekre ígértem meg a zöldborsólevest. Holnapra még maradt ebédünk, takarítás lesz a program... Nekem is lenne még ablaktisztítás is... tervbe vettem... 
Délután itt is eléggé fújt a szél, csak úgy rázta a nappali redőnyeit, aztán csillapodott... na és amikor kimentünk megcsapott a meleg, 22 fok volt délután. Egyből nyár!
Ancsa!
Jaj de hangulatos képen hoztad a délutáni teát! Nagyon szép! 
Hogy Te milyen ügyeske vagy, hiszen munka után még főztél is, és még mennyi munkát elvégeztél! ... Mindig megállapítom, hogy mennyire fiatal vagy még! Akkor megyek most a konyhádba...
Most már elköszönök, megyünk fürödni, és nézzük még a tévét egy kicsit, míg el nem alszunk.... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt,szép napot.
Hajnali 3 óta vagyok ébren,akkor kezdődött a nyurr-nyurr,nyaff-nyaff és a kergetőzés,mig végül Pocit kizártam a balkonra...akkor lett nyugalom...Az ég derűs,látom a csillagokat,bár elég erős szél fúj,remélem szép nap lesz,már a szürke ,felhőkből nagyon elegem van,a szemem kezdi megsinyleni a sötétben varrást,megint fáj vagy két napja...
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Köszi a kávét!
Ilyen éjszakám már nem is emlékszem rá, hogy mikor volt, maximum 3 órát aludtam... csak forgolódtam....kimentem a fürdőszobába, vissza a hálóba, kinyitottam az ablakot, szellőztettem, de utána is csak nagy nehezen tudtam aludni.... ami azt illeti Tégedet is korán felébresztettek a kedvenceid... Ma biztos elszundítok ebéd után... Majd igyekszek a takarítással, de jól kifárasztom magamat, talán akkor sikerül is majd az alvás... 
Sajnálom, hogy a szemeddel ennyit kínlódsz. Legalább otthon próbáljad meg kímélni. 
Nálunk kellemes az idő, a nap már erőlködik... nem teljesen tiszta az égbolt, de már 11 fok van.
Itt is új nap van, és a kávé is illatozik már.. Akkor meg is iszom! 
Sziasztok!
Mindenkinek legyen nagyon szép napja!

Margitka! Én is ilyen rosszul aludtam az éjjel. Már kínomban gyógyszert is vettem be, de most az sem használt. Korán reggel mentek a mentők, szerintem az időjárás zavart be nekünk. Itt reggelre elég hideg volt az idő, felhős még csak most kezd alakulni, a nap is most jött elő a felhők mögül.
Elég fáradnak is érzem magam, nehéz lesz így egész nap.
Ancsa! Tíe sem sokat aludtál a cicusok miatt, nehéz napod lesz. Jobbulást a szemednek, elég bosszantó lehet!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás