Válasz: Társalgás

Jó reggelt,szép napot mindenkinek,remélem hamar eltelik a nap.alig várom már hogy lássam a szüleimet.Puszi!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás

Jó reggelt,szép napot mindenkinek,remélem hamar eltelik a nap.alig várom már hogy lássam a szüleimet.Puszi!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Itt éjjel eshetett egy pici eső, mert vizes a térkő és a járda... Most is rendesen be van borulva, csak 5 fok van jelenleg....
Szerencsére ma nem kell főzni, így laza napot tarthatunk a férjemmel...
Ancsa!
Köszi a kávét! Találó a mellékelt szöveg! ... Éjjel nagyon jól aludtam, de 1 óra után jelzett a mobilom, hogy le akar merülni... na felkeltem és ráraktam a töltőre... aztán csak 3 óra után megint megébredtem, majd 6-kor... Na ugye ilyenkor úgyis fel szoktunk kelni, éppen készült indulni a fiam is a vonathoz...
Minden napra mond szinte esőt az előrejelzés.. Én mindjárt berakodok a mosógépbe, mert a teraszra mindenképpen ki akarok teregetni, ott nem ázik meg a ruha, tud szellőzni... meg tulajdonképpen ráér megszáradni...a lényeg, hogy a ruhák tiszták legyenek....
Neked jó munkát a dolgozóban! Aztán a szüleid biztos örülnek majd Neked délután! 
Itt is kész a kávénk, akkor én is megiszom. 
Sziasztok!
Megkezdődtek a munkás hétköznapok,szerencsére ma nem voltak sokan,látszik még szünet van az iskolákban.
Főznöm nem kell,este megyünk a férjemmel,megkezdik az alsó rész a fogainál.
Margitka!
Éjszaka itt is volt eső,de napközben nem esett,hideg van és fúj a szél.Neked már biztosan megszáradtak a ruhák,tegnap én is rendbe raktam,szegény mosógép sokat dolgozott,most pihenhet egy darabig.

Sziasztok,hazaértem,voltam benn szüleimnél,szerencsére jól vannak,minden rendben.Beszélgettünk vagy másfél órát,aztán már mos a gépem nekem is,mert tele volt,de az ünnep alatt nem kapcsoltam be.Holnap pedig sietek haza egyenesen,mert gulyást akarok főzni,és krumplis muszakát,azt még sosem csináltam,de most a maradék sonkából azt szeretnék.
Maccsok jók voltak,igaz Bitta kigyomlálta a balkonon az egyik edény füvet...
Az idő rossz,még nem esett ma de nagyon lehűlt,bizony fáztam is benn,már rég nincs fűtés...szerencsére itthon még fűtenek!
Halihó! Most már én is itt vagyok! 
Lia!
De jó, hogy még a mai napon lazán indult a munkaidő... Na és meddig van szünet a gyerekeknek? ... Mikor folytatódik a suli? 
Nekem még holnap sem kell főzni... Ez jó is mert megyek fodrászhoz majd ebéd után, mivel már hajat kell vágatni... Ma valóban szépen megszáradtak a ruhák a teraszon... nem mertem az udvarra kirakni... Most hoztam be mindet... Igaz, hogy egyszer el is kezdett szemetelni az eső, de csak percekig tartott, és hamar fel is száradt... Mi ebéd után dolgoztunk ma a kertben is. A férjem berobizta a zöldbab sátrak helyét... lett is 5 sátor, és végre a földbe kerültek a futó ölesbabok. Nagyon megkedveltük, ez a zöldbab lett a kedvencünk! Szerencsére van még belőle bőven a fagyasztóban is. ![]()
Akkor estére sok türelmet, és szerencsés kezelést kívánok a férjednek a fogai megkezdéséhez. Meddig tart ez a munka, azt tudjátok mire lesz kész?
Ancsa!
Nagyon tetszik ez a tulipáncsokor! Olyan különleges! 
Örülök, hogy a szüleidnél minden rendben, akkor jól kezdődik a hét az ünnepek után! Gondolom a mosás is lassan kész lesz nálad is!
Holnapra finom ebédet tervezel! Muszaka nálunk is régen volt, egy időben elég gyakori ebédként tálaltam.. aztán valahogy elmaradt... pedig szereti mindenki...
Tehát Bitta segíteni akart a balkonon... helyetted gyomlált? ![]()
Mi is fűtünk, rákapcsoltam délelőtt, és most is megy a konvektor, így kellemes idebent... Most műár úgyis pihenni akarunk...
Szia Margitka.
Össze vissza kezdődik az iskola,van ahol csak csütörtökön, Zsombor már holnap megy.
Nem tudjuk meddig tart még kész lesz,most még bent van a férjem én kint várakozom.
Ügyesek voltatok sok mindent elvégeztek.már csak jó idő kellene.
Szia Lia!
Épp most jöttem be a konyhából, vacsoráztunk... Még most is sonkát ettünk, finom tormával, utána sütiztünk... Délben ebéd után befaltuk az utolsó 2 szelet krémest, az is nagyon finom volt... már csak apró sütik vannak, de édes és sós is... 
Akkor drukkolok a férjednek! 
Zsombor úgyis szeret suliba járni, Ő nem zsörtölődött emiatt, igaz! 
Margitka.
Ha rajta múlna hétvégén is menne.
Nekünk ma fogyott el a zserbó,mást nem is sütöttem.
Na ennek csak örülhetnek a szülők is!... Mert az az igazság, hogy nem sokan mondhatják ezt el a gyermekükről... ![]()
Nekem is azért van még mert anyukám is adott sütit, édeset, és sóst is.. Ja és a mézesek pedig a pléh dobozban még félig megvannak... de azok sokáig elállnak... azért is csak később vettem elő... de ma is ettem belőle... igaz, hogy én elég keveset merek enni a sütikből...
Zserbót pedig már nem is emlékszem rá, hogy mikor sütöttem... pedig a férjem egyik kedvence az is... De tulajdonképpen sokfélét én sem akartam sütni, és épen Ő kérte a krémest! .. ami el is fogyott ma... ![]()
Hazaértünk,szegényt megkínozták most nagyon.5 fogat húztak,mert gyulladtak voltak.1 hét múlva megyünk újra.
Most a vérzésre kell odafigyelni a vérhígító miatt.
Lia!
Ó nagyon sajnálom akkor a férjedet... ha gyulladtak voltak, bizony nem is tudták rendesen elérzésteleníteni... Remélem, hogy vett be fájdalomcsillapítót, és tud majd aludni éjszaka... Gyors gyógyulást kívánok a fogak helyére Neki! 
Elköszönök mára. További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt,szép napot mindenkinek,jól aludtunk és kávé után a világot is más szinben látom.
Atyavilág,5 fogat egyszerre?Sok évvel ezelőtt mikor először mentem ,nekem is húztak,egyszerre 4-et,igaz gyökerek voltak,és annyira meg is voltam ijedve,hogy nem fájtak!Remélem férfiasan viselte,bár az éjszaka biztos nehéz volt,miután a fájdalomcsillapitó hatása kiment!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás