Sziasztok! 
Délután már megint elkezdtünk filmezni... ezért is jó a netről nézni, mert meg lehet szakítani, majd amikor folytatni akarjuk a nézését, ez is lehetséges... ma is így történt... mert a 2. film nézése közben megjöttek a sógornőmék Pestről anyósommal... aztán megkapta a tojásokat a sógorom, az utolsó locsolóm is. Aztán jól elbeszélgettünk. 
Miután elmentek a vendégeink, folytattuk a filmet, utána pedig megvacsoráztunk közösen a család... Gábor fiam ma kicsit későbbi vonattal utazik haza Pestre. Remélhetőleg fél 9 előtt majd otthonról már jelentkezni is tud. 
Ancsa!
Akkor sikerült megmosolyogtatni ma a kávéval délután! 
Tehát ma is sütöttél!... Egészségedre a réteseket, ha megkívántad, és meg is csináltad!
Jól tetted, hogy Te is pihentél délután, a hét közben ezt úgy sem lehet... szerintem nem lehet pár nap alatt rászokni, de legalább a holnapi reggelt kipihenten kezdheted a munkában... azért még éjszaka is jó lenne, ha tudnál pihenni! Csak ne legyen nagy a hajtás! 
Ilona!
Köszi, igazán jó kis délutánunk volt. Remélem, hogy Nektek is! 
De aranyos lehetett a kis unokád a locsolással, ha még a verset is elmondta!
... Most az idén már én is kiharcoltam, hogy mindenki vízzel locsoljon meg, mert iszonyúan meg szokott fájdulni a fejem, a sokféle kölnitől!
Gondolom, hogy Laciék is odaértek, biztos sokat meséltek... Na és Ti is vendégeskedtetek délután. Biztos Ti is sokat beszélgettetek, és kellemesen telt el a vendégeskedés is.
Végül itt eső nem lett, a nap is megmutatta magát időnként, és a szél sem volt nagy... csak kicsit hűvös volt a levegő... de összességében klassz napunk volt!