Válasz: Társalgás

Én befejeztem a dolgom,megyek rendbe teszem a konyhát és a nap többi részében pihenni fogok.Mindenkinek kívánok,kellemes,nyugodt és pihentető ünnepeket!Boldog Húsvétot!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás

Én befejeztem a dolgom,megyek rendbe teszem a konyhát és a nap többi részében pihenni fogok.Mindenkinek kívánok,kellemes,nyugodt és pihentető ünnepeket!Boldog Húsvétot!
Sziasztok.
Nagyon boldog húsvéti ünnepet kívánok mindenkinek.
Elmentek a gyerekek,csendes lett a ház.
Sziasztok!
Nálunk most lett nyugi... Ma anyósom is itt ebédelt, és sógornőmék is jöttek, jól elbeszélgettünk. Nem régen mentek el, elvitték anyósomat Pestre magukhoz az ünnepekre...
Még eszünkbe jutott, hogy hiányzik valami, átmentünk a Tesco-ba is....
De most már csak négyen vagyunk, azt hiszem, hogy csak pihenni fogunk. Én holnap nem főzök, mert maradt minden, a húslevest hétfőn fogom főzni csak....
Ancsa!
Nagyon aranyos képpel jöttél délelőtt!
... Láttam, hogy írtál a topikodba is, mindjárt bekukkantok, aztán mi már csak pihenni akarunk ma...
Lia!
Most akkor furcsa lehet ez a hirtelen csend... Na majd Zsombor megy egy kis hangot adni! 
Azért van még sütink.... Én is nagyon szép húsvétot kívánok Mindenkinek!

Sziasztok kedveseim!
Hosszú volt a hetem.
Kedden kirándultunk az egyik klubommal Debrecenbe - vonattal. Oda-vissza összesen 5 vonatra föl- és leszállni, már ez maga jó kis testmozgás volt, hát még az ottani látnivalók!
Voltunk a Szent Anna székesegyházban, ahol a torinói lepel egy hiteles másolatát is megnéztük.
Ezután a híres Debreceni Kollégiumban jártunk, ami mindössze 5 éve látogatható. Nevezetes történelmi események helyszíne volt - pl. itt fogalmazták meg a Függetlenségi Nyilatkozatot. Nagyon meghat, bármikor ilyen helyen járok.
Onnan átsétáltunk a Református Nagytemplomba. Most az egyik toronyba is föl tudtunk menni és ki a tetőre - messze el lehetett látni.
Rövid időre betértünk az Arany Bika szálló halljába, ott egy festőművész életmű kiállítása volt épp', kihasználtam a lehetőséget és azt is megnéztem, míg a többség az aranyozott fotelekben pihengetett.
Volt még egy kis időnk, így villamossal kimentünk a Nagyerdőbe, ott sétálgattunk, kellemes időnk volt. Ez a hely engem a Margit-szigetre emlékeztet, van tó, szökőkutak, virágágyások, pihenőhelyek, sétányok, több sportcsarnok, sok-sok egyetemi épület. A főépületbe be is merészkedtünk - élmény volt!
Reggel 5:40-től este 9-ig tartott az út, nagyon elfáradtam. De a sok élmény kárpótolt ezért.
Másnap ettől függetlenül menni kellett dolgozni, sőt még tegnap is.
Ma már itthon vagyok, este jön a két kis alvósvendégem, remélem nem gondolják meg magukat.
Most sült ki két féle pogácsa tk.tönkölyliszttel - egyik medvehagymás, másik sajtos. Ez volt a kívánság, akkor miért is ne, ugye?
Még elmosogatok és felmosok, utána már csak lustálkodok, talán keresek addig egy filmet, míg jönnek a drágáim.
Mindannyiótoknak nagyon boldog, szép ünnepet kívánok szeretettel!
Szia Kati!
Már megint de jó kiránduláson vettél részt! Ahogy olvastalak, valóban sok szép élményben volt részed! Jó volt olvasni, szinte láttalak a sétán is! ![]()
Talán már ott is vannak a kislányok! Biztos örülnek, ha teljesítetted a kívánságukat... Én is mindig igyekszem itthon, hogy mindenki kedvében járjak lehetőleg...Legyen szép az ünnep nálatok is! 
Én mára elköszönök. További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

szép jó reggelt mindenkinek,kellemes Húsvét vasárnapot!
A mai napom a pihenésről fog szólni és szépitkezek,hajat festek,sajnos az idő rossz,sőt egyre rosszabbat mond,úgyhogy semmi program...jól aludtam,a cicák mind a ketten mellettem,a kicsi pont úgy bújik és helyezkedik,mint szegény Ufikám annak idején...
Hajnali háromkor valami eszement emberek oritottak lenn az utcán,meg nyomták a dudát,röhögtek nagyokat,felriadtam...mivel nyitva volt a balkon ajtó nagyon behallatszott,gondoltam benyomom,merrt elérem az ágyból is,feltápászkodtam egyik karomra,de az meg el volt zsibbadva,amit nem tudtam félálomban és összerogyott alattam,igy majdnem kiestem az ágyból,ahogy nyúltam kifele az ajtóhoz és jól belevertem a kezem ,most láttam hogy meg is van kékülve és véraláfutásos lett,fáj is rendesen,ki is ment az álom a szememből...hat óra tájban megint oritoztak valakik,akkor már a kicsi is elkezdett nyafogni éhes volt...de már nem költött hajnali fél 4-kor mint azelőtt....
Most szaladgálnak Pocival,játszanak,de nem olyan durván mint azelőtt és megreggeliztek,Bittának is jó az étvágya,remélem szed magára egy kicsit mert olyan kis girhes...Én meg kávézgatok..egyelőre..
Katika!
Élmény volt olvasni amit irtál a kirándulásról,csak az a sok vonat csere,nincs közvetlen járat?Debrecenbe jártam én is már többször,szeretem,szép régi város,szép épületekkel!
Margitka!
Nektek is szép családi összejövetel volt igy,a sütiknek is biztos sikere volt!
Lia,Ilona!
Kellemes ünnepet Nektek is!
Sziasztok!
Jó reggelt!Mindenkinek szép húsvét vasárnapot kívánok én is! 
Ancsa!
De szép húsvéti képet hoztál! ![]()
Örülök, hogy máris ilyen jó kedven van Bittának!... Sajnálom, hogy így megjártad a kezeddel, borogassad be, talán javul, jobbulást kívánok! 
Itt is esett éjjel az eső, látni a nyomát, de most épp nem esik. Viszont elég borús, felhős az égbolt... 11 fok van, hideg az nincsen annyira, de azt hiszem, hogy ma mi is idebent leszünk főleg... Én még ma akarok valami sósat sütni, mert az kevés van.. Meg lehet, hogy krémes is csinálok. Főzni ma nem kell nekem sem ma, majd holnap... Nekünk most fő a kávénk...
Mindenkinek 
Sziasztok!
Nagyon szép napot,további szép ünnepet kívánok Mindenkinek.
Szerencsésen hazaértek a gyerekek,minden rendben volt az úton.Ma nekem sem kell főzni,a sonkát megfőztük,most pihen,majd holnap szeleteljük.
Margitka!
Nagyon aranyos kis nyuszikat készítettél,igazán ünnepélyes az asztaldísz is.
Ancsa!
Olvasom hogy a kis cicust megfosztották a férfiasságától,nyugodtabb lesz talán így.
Jól megjártad a kezeddel,nekem is nagyon hamar bekékül ha beütöm valahova.
Kati!
Szép kiránduláson voltatok,jó hogy vannak ezek a lehetőségek,magunktól nehezen indulunk el.
Ilona:
Örülök hogy jól van az unokád,majd a mama főztje megerősíti.Nálunk is olyan jó volt nézni mikor jóízűen falatoztak az unokák,már ezért is érdemes készíteni.
Sziasztok!
Mindenkinek nagyon szép Húsvéti ünnepeket kívánok!

Margitka! Nagyon szépre készítetted az asztali díszt!
Lia! Örülök, hogy szerencsésen hazaérkeztek a gyerekek! Levente szik mint a gép, állandóan éhes, remélem így is marad. Még itt marad a jövő hétre, addig még biztosan szed magára egy kicsit. Aztán viszik vissza az orvoshoz.
Ancsa! A kezednek jobbulást kívánok! Jó hírt hoztál a cicusokról, én is örülök hogy minden rendben van!
Na ebéd előtt még én is bekukkantok! 
Ma a fiúk közösen filmeztek a reggeli után... Engem nagyon nem érdekelt volna úgysem, mert valami időutazásos, elvont filmet néztek... a végére bejöttem én is... alig vártam, hogy vége legyen...
Lia!
Örülök, hogy szerencsésen hazaértek a gyerekek! Azért most is sok szép élményetek volt együtt, van mire emlékeznetek mindnyájatoknak! 
Mi már reggelire ettünk sonkát és kaszinótojást is. Ma ebédünk van, de míg a fiúk filmeztek sütöttem egy adag krémest, és sós túrós sütiket is. Mivel még senki nem éhes, én idejöttem egy kicsit a géphez...
Ilona!
Jó hírrel jöttél! Most már remélhetőleg szépen erősödik is majd a kis Levente. Mire mennie kell kontrollra, biztos még jobban lesz! 
Mivel elég nagy a szél, így ma ebéd után is a filmezés lesz a programunk.. Pedig szerettünk volna kint pingpongozni is egyet, mert hideg nincsen, a nap is süt időnként (most is!)... de a lényeg, hogy együtt lehetünk! 

Jaj a mai napom nagyon kellemes,olyan jó nyugalom és csend van.Bőségesen megreggeliztem,későn,igy most csak egy almát kivántam,megfestettem a hajam,kilakkoztam a körmöm,aludtam másfél órát,a cicákkal együtt,nem is tudom mikor volt még ilyen jó napom!Mindjárt iszom egy kávét is úgy érzem.Igazi relaxációs napom van!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás