Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Tegnap reggel, már 8 óra után mindjárt indultunk is Győrbe... Anyukám nagyon várt bennünket. Mi már fél 10 felé ott voltunk a temetőben apukámnál... sok rokon összejött anyukámnál, aminek Ő örült is, de eléggé fárasztó is volt, mert tegnap a sok vendég miatt csak fél 3-kor tudtunk elkezdeni az ebédet, pedig délre mindennel elkészültünk... addig csak sütit majszoltunk, és beszélgettünk. Késő délután nagyon rossz utunk volt hazafelé az M1-esen, mert jönnek haza a török vendégmunkások Németországból és végig lépésben haladtunk, egy folytában fékezni kellett.... De balesetet nem láttunk sehol sem... megállni, és fékezni, indítani a kocsit, ez ment végig... és ez így volt addig, míg le nem térhettünk az M7-esre, ott már álom volt jönni, de az a rövidebb út...
Este nagyon fáradtan értünk haza, és éhesek is voltunk, mire végre hazaértünk.. elrámoltam, és tálaltam, szerencsére bőven volt mit enni...
De nagyon fáradt voltam, hogy nem volt már erőm a fórumba benézni sem... Azért a sonkát feltettem főni, így az már készen van!
Szerencsére éjjel jól tudtunk aludni... 
Ilona!
Látom, hogy Te is benéztél tegnap. Aztán még kávét is hoztál! 
Örülök, hogy a kicsi már fel is szedte, amit leadott, és az étvágya is jó. Csak vigyázzatok Rá!
Ancsa!
De aranyos nyuszis képel búcsúztál el este! 
De jó, hogy szerencsésen túl van a műtéten is a kis Bitta. Aranyos lehetett, ahogy bújt hozzád, jó, hogy volt rá időd! Poci is rendes volt, hogy nem szekírozta... Most már akkor javul a helyzet otthon! 
Köszi a mára hozott kávét a 10 ponttal!... Egyetértek vele! 
6 órakor ébredtünk, mint mindig. Nekem ma kell főzni, a 20 darab tojás már meg is főtt, ami a kaszínó tojásba kell...
Palóclevest fogok főzni, és lesz lángos és még valamit kitalálok... sütni délután fogok...
További jó készülődést mindenkinek!