Szervusztok!
Ma aránylag hamar hazaértem,Laci később jött meg.Elég jól aludtam,nehezen keltem fel reggel,de menni kellett...Meleg van,szép idő,de ahogy megy le a nap,hamar hűl.Sajnos reggel arra mentm be a fürdősobába,hogy vizes a járólap a mosdó mellett,alatt...szerencsére nem volt csőrepedés,de az átfolyós csapunkat ki kell cserélni,mert csöpög alul,bele a kis szekrénybe...beszéltünk is a vizesünkkel,csak holnap délelőtt tud jönni,szerencsére Laci itthon lesz,mert ma az egyetlen rokonomnál segített,betont önteni,szétrepedt a teraszuk,közel laknak a megyei kórházhoz,hatalmas forgalom van,és a házuk fala is repedezik.Ő,anyunak unokatestvére,ő maradt itt anyuval,mikor apu meghalt és intézkedtem,a hamvasztás ügyében.Szóval,míg köt a beton,Laci itthon van,remélem sikerül kicserélni holnap a csapunkat,mert nagyon hiányzik a víz a fürdőszobában.
Mi is maradékot ettünk,van friss borsóleves,de holnap krumplisaláta lesz fasírttal mellé.
A héten még az özvegyhez is bemegyünk,segítünk a virágait behordani,nagyon,nehezek,egyedül nem fog boldogulni,Laci még a rózsákat is megmetszi majd.
Margitka!
Képzeld,annyira tetszenek nekem a jujubáid,hogy rendeltem egy csemetét a netről egy kertészetből,160-170 cm magas,állítólag már termő .Alig várom megérkezzen,már a helye is meg van hová ültetjük,bár azt olvastam,akár dézsában is tartható.Itt nálunk még nem láttam senkinek.
Lia!
Jobbulást az ismerősödnek,sokat szenved!