Szervusztok!
Alig hiszem el,hogy ennyi idő eltelt,olyan sokat kellett visszaolvasnom,nem is értem,hogy egész héten nem volt időm beköszönni.
Hét végén hazajött a szomszédasszony is,voltak nálunk,segítettünk,amennyit tudtunk,most a vízvezetékszerelőn a sor,őt is mi ajánlottuk be.
Közben a héten sok volt a munka is,vendégeink is voltak,valahogy nagyon szaladt az idő.Elkezdtem az őszi nagytakarítást,hogy be tudjam hordani a virágaimat.Ma a felét kb.be is hordtam,a nappali tele is van,oda több nem is fér és a páfrányaim és a citrusok még kinn vannak,meg a benjámin és a yucca,a cikász...pffff...fogalmam sincs hova fogom rakni őket.Így is egyik benjámint rásóztam a szomszédasszonyomra.Ő meg nekünk adta a loncát,ami az utcai kertben nőtt neki,alig bírtuk kiásni,olyan gyökere volt,de szerencsésen beültettük a régi lonc helyére,reméljük megmarad.
Olvasom sok a beteg és Margitka,Te is beteg vagy,remélem már azóta jobban vagy,és nem köhögsz.Sok boldog születésnapot kívánok a Fiadnak utólag,a mandulás torta nagyon finomnak látszik.És mennyi jujubád termett!Hihetetlen,sok jót olvastam róla,valahogy szeretnék én is egy fát,vajon honnan tudnék venni?
Lia!
Ti is készültök a télre a virágokkal,itt még péntekig jó időt mondanak,25-26 fokot,de éjjel hideg van és jövő hét végén esik 10 fokot a hőmérséklet...
MA a padláson is dolguk volt,cseréltük a téli-nyári cipőket,kabátokat.
Ma még a Lidlben is voltunk,kellett tej,tojás,olaj,akciósan fogtunk ki dióbelet és mandulát is.Laci lenyírta a mályvabokrokat kinn,amíg én a virágokkal foglalkoztam benn.Sütöttem közben oldalast és batátát,meg krumplit is tettem be sülni a sütőbe egészben.Sütire most nem jutott idő,de van szőlő és banán itthon,meg gumicukor!
az mind a kettőnknek kedvence.
Közben félbehagytam az írást,kimentem,adtam enni Félixnek,egy új macska,kb két hete jár ide,esetleg három hete,már nem tudom,de nagyon kedves,szelíd és mindenáron megpróbálja magát örökbefogadtatni velünk...csak sajnos,felnőtt kandúr és az enémek nem fogadnák be...a szomszédba jár aludni,hozzám enni...aztán locsoltam is,a kintieket,amiket behoztam,azokat meg is locsoltam már akkor.
Teljesen kimerültünk ma,nagyon sokat végeztünk.