Válasz: Társalgás
Én is követem Ancsát. Jó lesz korán lepihenni ma is... csak sikerüljön jól aludni...
További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Én is követem Ancsát. Jó lesz korán lepihenni ma is... csak sikerüljön jól aludni...
További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok!! Ébresztő!! SZOMBAT van! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is!! 
Tegnap este egy kicsit még néztük a tévét, aztán sikerült hamar elaludni. Azért hajnalban volt pár rövid megébredés most is... Majd 5 óra után ébredtem, és már nem aludtam vissza utána... Majd fél 6-kor ma is a konyhában voltunk...
Jelenleg 11 fok van a kinti hőmérőnkön, de majd napközben 25-26 fok körül várható majd. Ma nem lesz eső, legalábbis nincs jelezve.
Ma gulyásleves lesz, mert tegnap 2 napra főztünk. Meg smarni is maradt hármunknak. ![]()
Természetesen lesz ebéd utáni egy rövid pihenő ma is, ez már nagyon kell, és elmaradhatatlan lett számunkra.
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!

A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig:
Sziasztok.
Kellemes délutánt kívánok.
Ma a virágokat, kertet rendeztem, a férjem körtét pucolt, eltettük a fagyasztóba. Üvegbe nem teszünk, ha kell majd onnan elővesszük. Lasssan a birsalmát is le lehet szedni. Ebéd után egy kicsit sikerült pihenni.
Szia Lia!
Mi a reggeli után hárman Érdre mentünk. Fecónak is volt elintézni valója. Mi is vásároltunk a Penny-ben és egy Sport üzletben is. Hazafelé egy zöldségesnél is megálltunk, ott ahol mindig a mandulát veszem, nagyon szeretjük.
Aztán majdnem dél volt, mire hazaértünk. Csak kipakoltunk, és lehetett melegíteni is az ebédet is.
Utána egy kis pihenő jól esett...
Majd leszedtük a fügét:
Ennyit tettünk be a sütőbe, már az aszaló programban van...
Aztán megnéztünk egy filmet a Netfixen. A címe:Bíbor szívek
Ügyesek voltatok, a körte jó helyen van már. Nálunk még eléggé zöld a birsalma, de majd figyeljük...
Nagyon helyes, hogy Ti is pihentetek kicsit délután, kell az! ![]()
Szervusztok,szép estét mindenkinek!
Már megint úgy elszaladt a nap,hogy csak most értem ide...
Reggel Laci elszaladt,dolga volt,de nem sikerült végeznie semmit,elég hamar haza is ért.
Addig viszont én főztem indonéz csirkét,rizst hozzá,sütöttem le bacon szeleteket,majd lesz mellé szalmakrumpli,és sütöttem fordított ananásztortát.
Mikor Laci megjött,elsétáltunk a Lidlbe,mert sok olyan dolog volt,amit szerettünk volna venni,Lacinak többek közt Parkside cuccokat,kezeslábast,munkazoknikat,gyorsbilincset,csavarokat, ilyesmit...nekem is vettünk egy könnyű ,vékonyabb, de hosszabb esős ,szeles időre való, dzsekit,végül is nem tudom hogy hívják,mivel fenék alá ér...Persze még élelmiszereket is vettünk,francia sajtokat,tojást,tejet,joghurtot.
Utána még begyúrtam kekszeket is itthon,kisütöttem három tepsivel.
Csuda tudja mit tettünk, vettünk,de este lett...
Margitka!
Szuper lesz az aszalt füge!Milyen szépek.
Lia!
Most juttattad eszembe a birsalmát,még az hátra lenne,de még van tavalyról pár üveggel,annyi marad.
Szia Ancsa!
Jó későn jöttél ma! Bizony már sötét is van...
Hú de sok finomságot készítettél ma!
... Na és Ti is szépen bevásároltatok a Lidliben! ... Mindig lehet találni a kedvünkre valót! ![]()
A fügék még a sütőben vannak.... egy ideig hagyjuk még, aztán reggel folytatjuk az aszalást... mert nem akarunk túl sokáig fennmaradni...
Estére most már mindig elfáradunk...
Már jó sötét van odakint... Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok!! Ébresztő!! VASÁRNAP van! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is!! 
Tegnap este egy kicsit maradtunk lent az aszalás miatt... de mivel még legalább 3 órát kell a sütőben aszalódnia, kikapcsoltuk a sütőt, és nyitva hagytuk az ajtaját éjjelre... Viszont most már 6 órától újra rákapcsoltuk a programot, és folytatódik az aszalás. A fügének vastagabb a héja a szilvánál, talán több idő is kell ahhoz, hogy tökéletes legyen az aszalt füge!
Éjjel most is volt megébredés, de aztán fél 6 körül ébredtünk ma reggel. Utána le is jöttünk...
Jelenleg 14 fok van a kinti hőmérőnkön, de majd napközben 26-27 fok körül várható majd. Ma nem várható eső, ha igaz...
Ma kell főzni, húsleves lesz, és pörkölt lesz nokedlival, uborkasalátával.
Természetesen lesz ebéd utáni egy rövid pihenő ma is, ez már nagyon kell, és elmaradhatatlan lett számunkra.
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!

A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig:
Sziasztok!
Nagyon szép napot kívánok én is. Jó étvágyat aki már most ebédel. Mi még ezután fogunk, húslevesünk maradt, túsós tészta lesz mellé, nem kívánjuk a nehéz ételt most.
Margitka!
Pont a napokban gondoltam rá hogy a fügétekkel mi van, van e annyi mint előző évben volt.
Délelőtt vasaltam, még kint volt egy kevés munka, a futórózsát kellett eligazgatni.
Bizony hamar sötétedik már.
Ancsa!
Jó sok mindent elvégeztél tegnap sok finomságot készítettél. Szeretem én is a Lidl-is ruhákat, várom hogy téning alsó legyen.
Szia Lia!
Én délben szűrtem le a húslevest, és negyed 1-kor ebédeltünk kint a teraszon. Egy kicsit elbeszélgettünk utána.... aztán elmosogattam, és rendet raktam.
Itt újra melegedett a hőmérséklet. Most voltam kint, 28 fok van teraszon az árnyékban... a napon sokkal melegebbet lehet érezni...
Egészségetekre a finom ebédet! ... Én egy kicsit túl jól laktam ebédnél, ezért csak majd később eszek valami könnyebb ételt.. és gyümölcsöt.
Ma valahogy nem volt kedvem a kinti munkákhoz... de holnap nem kell főzni, majd meglátom, hogy mi a fontosabb teendő...
Tavaly már augusztusban rengeteg érett fügénk volt... sok lekvárt is főztünk... De nem hiányzott az idén, mert maradt bőven... Viszont mos nagyon sok a zöld füge... érni is elkezdett, meg a rigók is rájárnak, szeretik megcsipkedni. 
Az idén nem is akarunk főzni. A fiam és a férjem eszegeti az érettet...
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás