Szervusztok, be sikerül nézzek már én is!
Margitka! Olvasom,hogy Hanna nem volt jól, ha a füle fájt az bizony nagyon tud fájni még egy felnőttnek is. Lehet homok ment bele a tengerparton? Meg is nézem mindjárt a fotókat a Kedvencekben.
Lia!
Megint beindult a sok munka,ahogy az iskola megkezdődött? Jó fáradt lehetsz,későn érsz haza.
Nálunk sok újság nincs,dolgozunk,munkában is,itthon is,leszedtük a rashel hálót a fél udvarról, az eresz alatt ott hagytuk felfogatva és feltekertük lentről, egész a ház faláig,ott megkötöttük és felakadztottuk a kampókra,most olyan,mint egy felhúzott redőny. Így marad,ha jövőre lesz megint kupola nyáron, leengedjük vissza az udvar fölé. Így nem is ázik, az eresz alatt,jó helyen van. Holnap érkezik a macskavár,Laci remélem össze tudja majd rakni.
Még van átültetés, két, három virágom, mielőtt behozzuk télre.
Ma főztem is,bablevest,kaptunk a Lidlben,olyan óriási szemű babot.
Szomorú vagyok,a vendég cica,amelyik tavaly óta járt enni hozzánk, a Rosszarcú Mr. Dickinson,Dicky ,ahogy mi hívtuk, lassan harmadik hete eltűnt, nem járt itt,félek valami baj történt vele...viszont megjelent három másik,mind fekete,fehér mellényes...egyikük beesett a tetőről a szomszedasszonyhoz,az el is vitte orvoshoz,mert sántított ,kiderült 8 év körüli, lába törött, hátgerince sérült és vese bajos is...benn maradt a klinikán,a másik kettő jár enni a házunk előtti kiskertbe tettem ki enni
Jönnek rendesen,fáj a szívem szegény cicák, olyan sok kis kóborka van..
Laci bácsikájánál,a befogadott cicák,nagyon jól érzik magukat,beilleszkedtek már lehet símogatni őket.
Most többet nem írok, lassan készülődöm lefeküdni. Szép estét mindenkinek.