Válasz: Társalgás

Szervusztok!
Kellemes vasárnap délutánt mindenkinek!
Nálunk elég hűvös éjszaka volt,8-9 fok,és ma is csak 21..Tegnap este még jött egy rendelés,sőlő és szilva,ma a szilvát odatettem a sütőbe,csak elfelejtettem,hogy kis lángra tegyem,nyugodtan kinn kertészkedtem,mire bejöttem,jól odasült a lekvár egy helyen,a tepsibe,mostanáig áztattam,meg vakargattam reggel óta...de lett olyan kemény lekvár,alig tudtam üvegbe rakni.Még kevertem bele egy tábla étcsokit is,brutális az íze!Két nagyobb,meg két kis üveggel lett.Már tényleg megesküdtem,hogy nem rakok el több mindent idén...(de még a csipke hátra van,bár lehet azt idén kihagyom.. )
Két napja kicseréltem a vízszűrőben is a filtert,jó sárga,meg rozsdás volt...a cég küldi az újat,mindig emlékeztetnek,hogy cserélni kell,6 havonta.
Találtam a zooplus-on egy jópofa macska mászóvárat,Lacival meg hánytuk vetetük,féláron volt,megrendeltünk egyet jöv héten kell érkezzen.Nekem míg Poci és Bitta volt a régi lakásban,volt egy szuper mászóvár,amit sajnos em tudtam az albérletbe magammal vinni,így el kellett adnom...azóta is bánom.Most ha minden jól megy lesz újra a macskáknak egy szép.Reményeim szerint,nem a mi ágyunkon,meg rajtunk fognak lógni,hanem ott üdülnek majd télen benne,az ablak előtt.Ott lesz a helye.Elég kényelmetlen macskákkal aludni,mikor leszorítják a takarót nem tudok meg sem fordulni éjjel...
Hétvégére húslevest főztem pulykaszárnyból és combból,amiket aztán lesütöttem,főztem csirkepaprikást,szárnyakból,nokedlivel,és sütöttem egy eperpiskótát,amibe nagyon finom csokikrémet kavartam,már alig van belőle.Ma palacsintát is sütöttem,mert van felbontott üveg lekvár,aztán fogyjon onnan el, már ismét vennem kellett üvegeket...
Szabad perceimben rajzolgatok is,de mostanában nagyon nehezen tölt fel a kép,így nem kínlódtam feltenni.
Látom ma csak én vagyok benn,remélem mindenki jól van,további szép estét mindenkinek!