Válasz: Társalgás

Jó reggelt,szép Virágvasárnapot mindenkinek.
Mára még maradt egy kis elintézni valóm a konyhában,ha sikerül,akkor hozom!
Jól aludtunk,kipihentem magam!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás

Jó reggelt,szép Virágvasárnapot mindenkinek.
Mára még maradt egy kis elintézni valóm a konyhában,ha sikerül,akkor hozom!
Jól aludtunk,kipihentem magam!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép Virágvasárnapot kívánok én is! 
Ancsa!
Köszi a kávét!
Megittuk már mi is a reggelit.
Akkor csak ügyeskedjél! Ma nekem is főzni kell a szokásos húslevest, ehhez ragaszkodik a család. és rántom a húsokat, most ez lett a választás...
Az jó, ha végre tudtatok aludni éjszaka, így frissen, jókedvűen kezdődhetett a napod! ![]()
Nekem még a boltba is át kell lépni, mert pár dolog hiányzik itthonról... például alig maradt trappista sajt, pedig az is kell az ebédhez...
Na de előbb még benézek a levelezéseimbe is...
A reggeli után átléptem a Tesco-ba... sikerült mindent venni, amit akartam... A húsleves szépen fő, a tésztát már kifőztem hozzá. A hús kiklopfolva, fűszerezve... majd 1 óra múlva rántom csak ki... Megfőztem a keverthez a fehércsoki ízesítésű pudingot is, azzal jól fog csúszni... ![]()
Kimegyek most megnézem a hinta festését, láttam a konyhaablakból kinézve, hogy nagyon szorgalmasan dolgozik rajta a férjem... az idő is csodás, ragyogó napsütés lett! 
Szorgalmasak vagytok,ügyesek,itt is szép az idő,süt a nap,de elég hideg van kinn!
Ma nagyot nevettem mikor apu felhivott és megkérdezte,hogy az eprek a sütin igaziak,vagy azokat is én csináltam cukorból?Amúgy már épp csak annyi van belőle,hogy egyszer együnk Attival,egy baja van,nagyon hamar elfogyott...Megyek vissza,mert tervezek valamit késziteni,azzal akarok foglalatoskodni!

Szép délutánt mindenkinek.Az idő gyönyörű lett,süt a nap,csak nem érződik igazán.Elég hűvös van.Kényszerpihenőn vagyok,bepróbálkoztam némi muffinokkal délelőtt,és úgy jártam,hogy kifutottak a formából szerencse hogy alá raktam egy tepsit,abba csorgott le,a formában nem maradt semmi..
És akkor eszembe jutott,hogy ünnepnapokon ne fogjak semmibe,mert nem sikerül!Ez egy babona még nagymamám idejéből,vasárnap nem sütünk,nem mosunk,főleg Virágvasárnap...úgyhogy lett egy csomó mosogatni valóm!Nem hittem a szememnek,úgy futott ki a kapszlikból,mint az élesztő fut ,mikor kel,és nem tudod megállitani...tiszta hig maradt és kifutott,na ilyet sem minden nap látni...
Úgyhogy rendet csináltam és többet semmihez nem fogtam..ezt meg utálom,hogy igy tengi-lengizek...
Sziasztok!

Margitka! Köszi! Csaka beintegetek, mindjárt hazaérnek a gyerekkel. Reggel kellett beszélni a doktornővel, de hiába beszéltek, megakarta nézni hogy megnyugodjpon ő is, elhozhatják-e a gyereket ide. Szintén vett vért és hálistennek csökkent a gyulladás de még mindig magas. De jó hír hogy hozhatják, írt fel még gyógyszert is. Nem tudom hogy említettem-e már, ez a baktérium mindig ott volt a gyereknél hiába gyógyult meg. Nem kezelték ki és csak lappangot, aztán mindig előjött. Lehet azt mondani félre lett kezelve. Eddig nem is csináltak nála semmit, nem küldték sehová csak majd meggyógyul. Volt olyan hogy gyógyszert sem kapott máésfél hétig, csak lázasodott. Na nekünk is tele van a hócipőnk az ilyen fajta orvosokkal! Mérges is volt a fiam, ha valakinek nincs pénze, akkor mi van? Akkro vége!
Na meg is jöttek, ha tudok majd jövök!
Na mi ma sem tartottunk valami laza napot... eddig, de most már nem is bírnék többet dolgozni. Ideje pihenni! 
Ancsa!
A bordó festés elkészült a hintán... majd még az alja, fekete lesz, egyenlőre festék kell hozzá... Egy tuját is ki kellett vágni, mert teljesen elszáradt, és egy másikat meg félig vágtunk ki, az is kezd tönkremenni... Lesz majd tüzelés is valamikor, ha ráérünk vele foglalkozni... egyelőre összehordtuk a levágott ágakat... De alaposan elfáradtunk...
Apukád aranyos lehetett, biztos nagyon meg volt elégedve, és meg akart dicsérni!
... Gondolom, hogy már el is fogyott a sütid, igaz! 
De milyen anyagból akartad a muffinokat elkészíteni? ... Mitől futott ki?.. Így még én sem jártam soha..... 
Gyönyörű tűzpiros tulipánt hoztál délután!
... Itt kb. 20-22 fok is volt, de a napon még ennél is többnek érezhettük, az ebédet is kint ettük meg ma a teraszon!
Most pedig nasizzunk. Hoztam egy kis kóstolót. Fehér csokis pudinggal ettük a diós kevertet! ![]()

Ilona!
Aranyos vagy, hogy még ma is hoztál nekünk tavaszi csokort! Na és milyen szépet! ![]()
Úgy tűnik, hogy ez az új doktornő nagyon lelkiismeretes, ha még indulás előtt megvizsgálta a kicsit.
Ó látom, hogy oda is értek hozzátok a gyerekek... Legyen szép napotok együtt! 
Margitka!
Fogalmam sincs,rendes muffinrecept,már máskor is sütöttem.Két tojás,cukor,liszt,vaj,és egy fél tábla csoki beleolvasztva egy kis sütőpor...szépen felnőtt,aztán visszaesett és elkezdett kifolyni...Inkább veszek a Te sütidből!
Ancsa!
El sem tudom képzelni, hogy mi lehetett a gond... Vegyél nyugodtan a kevertből! Van még!... A pudingnak viszont több, mint fele elfogyott hozzá... azt holnap biztos kell majd még főznöm hozzá. 
Ma a fiam is készített néhány érdekes fotót, mindjárt teszek be az "Én fotóztam" topikba párat... ![]()
Elköszönök mára, megkezdtük a fürdéseket... aztán tévét nézünk.... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok.
Hazaértünk szerencsésen,Leviék még lent maradtak,majd kedden jönnek haza.
Jó pihenést kívánok mindenkinek.

Sziasztok!
Mindenkinek szép napot kívánok! Jó hét kezdést! 
Lia!
Örülök, hogy minden rendben, és szépen hazaértetek! Gondolom, hogy míg lent voltatok, csak úgy repült az idő!, de biztosan nagyon jól éreztétek magatokat, igaz! 
Biztos, hogy Zsombor is maradt volna még Leviékkel, de ugye még iskola van?
Férjednek is minden oké a fogaival?
Ancsa!
Remélem, hogy jól aludtatok, és reggel nem aludtál el. Már kicsit elkényeztettél bennünket az utóbbi időben, a kávéval... Most nem hoztál. De én pótolom, és mindjárt meg is isszuk a sajátunkat. ![]()
Akkor... 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás