Szervusztok,kellemes vasárnap délutánt mindenkinek!
Nem aludtam elég jól és hamar fel is ébredtem,de aztán jött Laci bácsikája és együtt kávéztunk kinn,utána pedig elmentünk a Lidlbe,sikerült venni ,amit szerettünk volna,most sok ruhaféle is volt,sportruházat meg Parkside cuccok,Laci kapott egy pár munkacipőt,ma egész nap abban lófrál itthon annyira tetszik neki,magamnak egy leggingset és egy kényelmes,sportmelltartót vettem,ezek nem voltak betervezve,de jól jártunk vele.Utána,kitaláltuk hazafele jövet,hogy jó lenne sültszalonnát,meg csorgatott kenyeret reggelizni,már jó későn volt,de gyorsan húzta Laci a nyársra a szalonnát,én meg vágtam össze a salátát,mire kivittem már a kenyerek majdnem készen voltak.Olyan jól laktunk,most nagyon jól esett a hagymás,szalonnazsíros kenyér.
Uténa pihenésképpen rajzoltam,Laci kottát tanult,lezuhanyoztam,hajat mostam,manikűröztem,pedikűröztem,a mai nap csak magammal törődtem leginkább,de főzve van,úgyhogy ráértem.
Jó idő van nálunk,nincs túl meleg és a szél is fúj,de süt a nap és kellemes kinn.Eső az sajnos tegnap is csak annyi volt,hogy meg lehetett számolni,hány csepp...Ilyen zsugori rég volt a természet velünk,hogy ennyire ne legyen eső...viszont érdekes ,nekem feltűnt,hogy a gyümölcsök egyáltalán nem voltak kukacosak és idén mintha lény és szúnyog is sokkal kevesebb lett volna,mint tavaly...Nektek nem tűnt fel?