Szervusztok,szép estét mindenkinek!
Teljes napunk volt ma is,midig ez van,ha itthon vagyok,éjjel többször eleredt aaz eső,dörgött és villámlott is,lehűlt jól a levegő,de délutánra már ismét felmelegedett 33 fokra,de legalább esett jó kis eső,Br 5x ennyi is kevés lenne.
Délelőtt ablakot mostam,összecsapta rendesen,meg amúgy is poros volt már...Az utcát is felsöpörtem,mert a szél lerzta a mályvabokrokról a virágokat,kicsit vagdostam is itt-ott,udvart is söpörtem,majd főztem egy isteni tejfölös krumplilevest,délután kenyeret sütöttem és vékony,grillkolbászt,krumpligolyókkal,azt vacsoráztunk.
LAci a padláson takarított,visszarámolta a csomóba hordott lomjainkat,míg dolgoztak,minden egy kupacban volt fenn,letakarva.Minden csupa por,nem is engedett még oda fel.
Ilona!
Idén már biztosan nem csinálunk a padláson semmit, így is sokat végeztünk,a kerítést is megcsináltuk idén,meg a tetőt is,nem is gondoltam,hogy mindkettő meg lesz.Jövőre ha Isten is úgy akarja,és Laci jó erőben lesz,hozzáfog,egy tárolóhelységet és neki egy dolgozószobát tervezünk oda fel,hogy lenn végre kissé,levegősebb,tágasabb legyen a hely,oda kerülnek fel a könyvespolcok,könyvszekrények,a sok könyv,számítógépe,íróasztal,nyomtató Lacinak,gitár,erősítő stb...az ő személyes lomjai.
Nekem pedig több helyem lesz lenn,itt is átrendezés van tervben.
Már biztosan túl vagy az évnyitón,hogy döntöttél?Aláírtad,vagy sem?
Margitka!
Még csak most fognak Korfura menni a fiatalok?Én nem tudom miért gondoltam,hogy már voltak?Na,akkor szuper lesz,az idő pont kellemes,nincs már az a nagy forróság,biztosan remek lesz minden!Az aszalt szilva is nagyon pompásan sikerült, nagyon egészséges,tetszik a program!
Lia!
Nemsoká megkezdődik Neked is sok munka,ahogy az iskola beindult,mindig több a megbetegedés!
Most már csak elköszönök,a héten tovább,hosszú napjaim lesznek.
Szép álmokat,jó pihenést!