Szervusztok!
Jó pár napja nem jelentkeztem be,annyi minden történt,tegnap elkezdtem írni,aztán belecsörgött valaki és elszállt az egész írásom.Aztán még egyszer nem kezdtem el írni...
A lényeg,hogy takarítjuk a padlást,hordjuk le a törmeléket zsákokban,már szépen felgyűlt az udvaron,14 zsák,de még mindig van.Közben raktam el körtekompótot és szilvalekvárt is.A hét végén pedig a piac mellett talált cicamama és kicsije ügye is megoldódott,mert épp vittem nekik enni,vasárnap reggel,mikor arra járt egy állatvédő,és meglátta őket,rögtön intézkedett,hogy délután befogták csapdával őket,mert elég vadak voltak,a mamát elvitték ivartalanítani,a kicsit pedig befogadta a Laci nagybátyja,ma pedig a műtét után elvitték a mamát is ,mert mindkettőt örökbefogadta,így ,mint mondta nem lesz egyedül,azok pedig otthonra találtak nála.Épp most vannak ott a mamacicával,Laci is ment,hogy segítsen,még kicsit kómás szegény.De gondolom nagy lesz az öröm,hogy ismét a kicsijével lehet.
Várom is hogy jöjjön haza és meséljen.
Közben ismét szomorú hírt is kaptam,egy csoporttársunk a főzős csoportból,vasárnap reggel eltávozott,48 évesen,itt maradt férj és két fia.Megdöbbentő volt a hír,teljesen hihetetlen...
Sajnos itt nálunk nem akar esni az eső,olyan szárazság van,hogy meg kellett állítani az erőművet végleg Cserna Vodán.Próbálnak spórolni az árammal,úgy,hogy este egy órával később kapcsolják fel a város kivilágítását,tök sötét van este 10 -ig.Roppant kellemetlen,mert nagy a forgalom épp olyankor és alig lehet látni.
Még rajzolgattam is az elmúlt napokban,már egészen belejöttem,Laci pedig nagy lelkesen gyakorolgatja az akkordokat a gitárján!
A héten szintén elég elfoglalt vagyok,most hogy a főnököm láábát törte,kérte,hogy mennék e párszor segíteni a feleségének,ma is voltam,holnap is mennem kell,hívtak vissza,ma vendégeket várnak,aztán segítettem takartani,vasalni,miután hazajöttek a nyaralásból,felgyűlt a sok mosott ruha.A két gyerek meg gondoskodik a rendetlenségről,úgyhogy van tennivaló bőven.
most nem is írok többet,várom Lacit haza a beszámolóval,mennyire örült vajon egymásnak a mama és a kiscicája?Mondta megpróbál fotózni is...