Válasz: KEDVENCEK
Szia Margitka!
Köszönöm ezeket a csodás fotókat az unokádról! Nagyon sokat nőtt és szépen fejlődik! Milyen nagy már ruhában! Nagyon szép kislány!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → KEDVENCEK
Szia Margitka!
Köszönöm ezeket a csodás fotókat az unokádról! Nagyon sokat nőtt és szépen fejlődik! Milyen nagy már ruhában! Nagyon szép kislány!
Lia, Ancsa és Ilona!
Egyre több a fotó, és kis videó Hannáról. Most berakok egy rövid videót:
Kattintsatok a linkre: Hanna csúszdán csúszik. 
Már egyedül is le mer néha csúszni, de akkor bátor, ha a közelében vagyunk! 
JAj de ügyes és bátor is,egyáltalán nem félt lecsúszni!
Ancsa!
Azért azt megvárta, hogy az apukája közelebb menjen, és bíztassa! 
Még mindig gond van a víz fogyasztásával, nem könnyű rábeszélni Hannát, hogy igyon. Bár amikor már nagyon nagyon szomjas, akkor csak fogja a poharat és iszik...
Itt éppen a nyuszimotorjának a nyusziját itatja! ![]()
Ezt a fotót most nem régen küldte Gábor. Hanna épp a Dunaparton lévő kövekből válogat. Nagyon szereti gyűjtögetni, mindig visznek haza az anyukájának is. ![]()
Margitka!
Nagyon kis ügyes, csinos lett Hanna, bátran csúszik le a csúszdáról. A köveket is nagy gonddal válogatja.
Ezt a 3 fotót már kiválasztottam, hogy berakom, mielőtt jöttek a múlt héten a gyerekek, de elmaradt. Most pótolom:
Aranyosan ül mindig a csúszda tetején, mielőtt lecsúszna. ![]()
Itt pedig kis kavicsokat gyűjtögetett. 
A homokozás sem maradhat el. Szerencse, hogy jó sok játszótér van a közelükben. 
Margitka.
Tüneményes kislány Hanna, hihetetlen gyorsan nő.
Ebben a hőségben odakint még 1-2 percig sem lehet elviselni a kintlétet... Ezért csak nekiálltam, és keresgéltem a most itt töltött napokról képeket Hannáról.
Szombaton már nem kellett dolgoznia Gábornak így el tudtunk a reggeli után sétálni vásárolni.
A fiam elment sétálni a kastély előtti szökőkúthoz, és az út másik felén lévő parkba, ahol csobogó is van. Mi pedig vásároltunk Bogival a Rossmann-ban, a Spár-ban, végül a Pepco-ban is. ![]()
Itt még csak nézegette a csobogókat...
Aztán csak oda lopakodott, ahogy mindig, ha csobogókhoz viszik sétálni.

Amikor kijöttünk a Pepco-ból, éppen akkor ért vissza a sétáról Gábor Hannával. Megmutattam az új sapit, amit vettünk neki többek között... egyből elkapta és mosolyogva a fejére rakta! ... Mert cica és kutyus is van rajta, és Ő mindegyiket imádja!

Amikor hazaértünk akkor pedig egyből a homokba indult játszani.. Természetesen nekem is menni kellett.

Vasárnap amikor a szülők mentek a jakuzziba délelőtt, Hannát is fürdőruhába öltöztették... De neki a jakuzziban nem tetszett a sok víz, nagyon kapaszkodott a fiamba, és pityergett is. Mondtam, hogy rakjuk mellé a kis piros fürdőzőjét, amiben tavaly nyáron is pancsolt... na abban aztán lelkesen játszott. Nem győzte a nagy fiam a kis öntözőkannájában a vizet odahordani Neki! ![]()

Itt pedig hétfőn reggel az etetés után, míg a szülők pakoltak a kocsiba, Hanna olvasott.... mert azt is nagyon szereti még mindig.
Margitka!
Ügyesen megoldottátok Hanna fürdését. Aranyos, szép kis sapkát kapott.
Nagyon jó volt megint együtt lenni Hannával a múlt héten szombaton! Csak rakok be pár képet: ![]()
Aranyosan kukucskál a tévé felé, de aztán mi lefoglaltuk a kis kutyussal, amit vittem neki.
Itt még csak nézegeti a kis kutyust...
Aztán rágja is, mint mindent, amit a kezébe vesz...

Amikor megvizsgálta, lelkesen mutatta nekünk!

Itt pedig mivel az anyukájától kapott egy kis hátizsákot, aminek szintén nagyon örül, sétál benne, még a sapiját is felvette. Mutat kifelé a teraszra... menne már kirándulni!
Aztán odaállt a pap elé, hogy hátulról is fotózza le a hátizsákját! ... Utána pedig lelkesen nézegette a mobilon a Róla készült képeket! 
Margitka.
Köszi az újabb fotókst a tündéri Hannáról, nekem egyre jobban hasonlít a fiadra.
Aranyos kis hátizsákot kapott, a kis cipőcske is jó lett Neki. ![]()
Aztán meglett az elveszett kis rózsaszínű cipőcskéje, írtam is a társalgásban a héten hétfőn... Bogi találta meg a ház előtti sövényre akasztotta fel valaki. ![]()
Az Állatkertben az állat simogatható helyen érdeklődve figyeli Hanna a törpekecskét...
Na és persze minden állatnak integetett is! ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → KEDVENCEK