Sziasztok! Mindenkinek nagyon kellemes hétfői napot kívánok! 
Lia!
Most meg Te vetted észre, hogy már azt sem tudtam, hogy milyen reggel indult pénteken... Már nem is javítom ki, úgyis elolvasta aki itt járt. Kicsit pirulhatok miatta. De amikor írtam, már nagy izgalomban voltam Hann miatt!
A férjed ügyes volt, bizony vigyázni kell Rá is már. 
Ugyan gulyáslevest is főztem, ahogy terveztük, de a nagy meleg miatt gyümölcslevest is készítettem. Jó is volt hidegen! A szilvás gombócok is kapósak voltak, 2 napon is ettük, és a lecsó is finomra sikerült. A dinnyék is fogytak, és többször ettünk fagyit is. Megint sütöttünk krumplis pogácsát is, az nagyon ízlik Hannának! Már amikor nyújtottam felé mosolyogva nyúlt érte! 
Szombaton vásárolni is voltunk Bogival, aztán a fiam a játszótéren és a csobogóknál volt Hannával.
Nagyon sokat voltunk együtt a Picurral, én altattam minden nap. Pénteken még a fodrásznőmhöz is átmentem, jó rövid frizum lett, és ritkított is a sűrű hajamból... de amikor hazaértem bementem Hannához, mert a mi hálószobánkban a franciaágyon aludt, Bogit felváltottam. Így mentek is utána Gáborral a jakuzziba.
Úgy volt, hogy vasárnap este mennek el a gyerekek, de aztán olvastuk a neten, hogy pont az M7-es Pest előtt van egy nagy karambol... ezért csak ma reggel utaztak haza a gyerekek. De 55 perc alatt hazaértek. Azt írta a fiam, hogy sok autó volt, de szerencsére ütemesen ment a forgalom.
Köszi, igen, szombaton köszöntöttük Bogit a névnapja alkalmából! Még olyan kis citromos tortát is készítettem, örült is neki.
.. Átadom a jókívánságodat! 
Látom még ma is benéztél, aranyosak vagytok, nem maradt teljesen egyedül a fórum. Kitartás a dolgozóban csütörtökig!
Ancsa!
Finom zöldalmás fagyit hoztál pénteken!
Itt is ez a szomorú helyzet van a Dunánál is... Mindenki aggódik is a vízhiány miatt! 
Én sem szerettem az esőt, de most nagyon nagyon hiányzik mindenhol...
Látom, hogy jót derültél, hogy megint eltévesztettem a napot... De észre sem vettem, amikor Liának válaszoltam péntek reggel... :(Nekem akkor már csak a kis unokámon járt az agyam.
Nagyon aranyosan ragaszkodik hozzám. Ennek persze örülök, de szinte el sem akar engedni magától...
Mi vasárnap borsos tokányt főztünk, én is figyelek a húsokra a hentesnél... szerencsére szépet kaptunk.. Jól tetted, hogy Te ott nem vettél húst...
Akkor a hétvége izgalmas lesz. Kívánom, hogy addigra jobb idő legyen, ha mennek a vendégek! 
Hú most látom, hogy szombaton is hoztál finom fagyit barackkal!
... Én péntek reggel óta be sem kapcsoltam a számítógépemet... Csak most olvasgatok vissza írás közben...
Most kiléptem a teraszra, árnyékban 39 fok van....
Tegnap is pancsolt Hanna, a jakuzzinak nem nagyon örült, ezért odavittük melléje a kis piros pancsolót, abba raktunk meleg vizet, és kis kacsákat, labdát vödröt... jól elpancsolt benne! Most már otthon alszik az ebéd óta.