Sziasztok kedveseim!
Nem is emlékszem, mióta nem voltam...talán a 4 kutyát mutattam legutóbb.
Nem a miénk hála':))))), a fiaméké. De mivel egy portán élünk, közös az udvarunk - ők is lakótársak. Annak minden örömével és gondjával együtt.
Ma pl. rám van bízva a 2 írfarkas, mert a gazdáik az orosz agarakkal valahol odavannak - majd jönnek, valamikor. (remélem még ma).
A fiú Lord szót fogadott, a lány Blanky sajnos nem. Itt mindennek rituáléja van, kiengedni, beengedi, kicsukni, becsukni, itatni, pisilni, stb. Semmi sem egyszerű.
Lordot keservesen kihívtam, most egy elkerített udvaron van. És jön egy csúnya felhő, most meg be kellene imádkoznom....
A lány nem ivott, nem pisilt kora reggel óta...
Annyira izgulok ilyenkor, nehogy épp' akkor legyen velük valami gond, amikor velem vannak - tavaly nyáron Lord egyszer nagyon ránk ijesztett, meg régebben is meséltem eseteket a régebbi kutyákról - nagyon izgalmas a tartásuk, mert még annyit sem lehet tőlük megtudni, mint egy gyerektől, hogy mi fáj, mi a baj...persze a fiamék értik őket, de hozzám azért nem állnak ennyire közel.
Főztem ma, ebédeltünk is. Tárkonyos, vargányás krumplileves volt és zöldséges kuszkusszal töltött cukkinit sütöttem.
Most a fülünk is kétfelé áll:))))
Föl akartam tenni a képet, de azt írja a képfeltöltés, hogy a kép nagyobb mint a max. 500 kb.
Eddig a fényképezőgépemet 640x480-ra állítottam, hogy tudjak hozni fotókat, de néhány napja átállítottam 1280x960-ra.
Nem úgy volt, hogy már nem számít a méret? Bizonyára félreértettem valamit. Na mindegy, nem vacakolok.........
Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok, puszi nektek, legyetek jók!