Válasz: Társalgás
Szia Ancsa!
Látom még hoztál délután kávét! ![]()
Ha éjjel volt eső nálatok, akkor valóban okos voltál, hogy bevitted a ruhaszárítón a ruhákat! Én sem hagyom soha az udvaron... A teraszon is csak akkor, ha kicsit nyirkos valamelyik... de ott az eső nem tudja áztatni...
Na akkor holnap megkezdődik a nagy munka a tetővel. Jó, ha Laci ott tud lenni az emberekkel. Aztán holnap a sok felesleges lomot meg Te is segíted lehordani a padlástól. Jó, ha el is viszik a sok cuccot majd!
Sok erőt nektek ennyi munkához!
Jaj szegény kis cica, ami ott van azon a gazos telken... én is sajnálom. De talán holnap is meg tudod etetni, és itatni... Aztán ha nagyobb lesz, akkor már feltalálja magát... foghat akár kis egeret is...
A reggeli után elmentünk almát venni, mert már csak pár darab volt, és én minden nap eszek egyet. Aztán hazafelé még lisztet is vettünk, mert az is fogyóban volt ugyancsak. Na és persze pár dolgot megláttunk, ami szintén kellett.
Mi délután is még elaludtunk egy kis időre a pihenőnk alatt... Nost voltam kint a teraszon, de nem is mentem messzire, árnyékban már 31 fok van... emelkedik rendesen a hőmérséklet!