Szervusztok,megjöttem!
Ma is hamar hazaértem,miután jól aludtam egsz éjjel,már 8-tól aludtam ,hajnali 4-ig,onnan már nem mertem visszaaludni,pedig be van állítva ébresztőre a telefo,de már belém van idegződve...De végül is kipihentem magam,8 órát aludtam!
Hazafele nem léptem semerre,siettem haza,ma érkezett a futár,meghozta a 124 darabos filckészletet,meg volt egy tisztító és higiéniai rendelésem is,az is megjött!
NA,hazudtam!!De mégis beléptem,a közelben levő cukrászatba mert beáttam a nyitott ajtón és dobostorta szeletek voltak a hűtővitrinben,és diplomata rolád!Fúúú,tt győzködtem magam,ne essek túlzásokba...de végtére is ma a csokoládé világnapja van,úgyhogy mindkettőből vettem,kettőt,kettőt!Ebéd után nassolgatunk,de jó nagy szeletek,meg sem bírtuk még enni.
Lacinak elkészítettem az inhalációs cseppeket,szófogadóan lélegzi be!Jobban is van,a torka és a légzése is javult.Az étvágya pedig szintén jó,na csak haladjunk a jó irányba.
Ma is rajzoltam,teljesen megnyugtat,kikapcsol,holnap majd kipróbálom a z új filceket is.
MArgitka!
Azok ugye sárgabarack lekvárok?Mert, hogy szilvát írtál,de végül is az üvegeken is sárgabarackot ír? Én is felcímkéztem a dunsztból a tegnapiakat és felkerültek a polcra,jó magasra rakattam Lacival,létráról pakolta fel,hogy előbb a régebbieket használjuk,amik lejjebb vannak.
Holnap hosszabb napom lesz,később érek haza,telefonáltak a tetőfedő mesterek is ,csúsztak az elősző munkával a nagy kánikula miatt,nem tudtak dolgozni,kértek elnézést,de természetesen senki nem várhatta volna el,abban a hőségben a tetőn,meg padláson dolgozni!
A meteo azt jósolja mára,hogy nem kell locsolni estére,heves szél és kiadós eső érkezik...jó felhős volt délután,de most ismét süt a na,eső nem sehol,semmi...