Szervusztok,megjöttem.
MA már mentem dolgozni,húúú volt is mire nézzek,látszik,hogy nem voltam benn a múlt héten.
Szerencsére kellemes az idő,nincs nagy hőség,jó volt reggel is,hazafele is.
Gondoltam főzök egy jó paradicsomos,kapros káposztalevest,azt kívánom már napok óta,beléptem az Annabella nevű boltba káposztáértközben megláttam olyan csodálatos hatalmas sárgabarackokat,és egy másik fajtát,ami szinte piros volt!Muszály volt venni,nem tudtam ellenállniedig már tényleg nagyon sok kajszilekvárom van,de tavaly úgy kellett vadászni egy kis sárgabarackot,most meg a bőség zavarával küzdünk,ki tudja mi lesz jövőre,nem kér eni a polcon!Úgyhogy felpakoltam rendesen,még keneret is vettem,a káposztát,két csomag száraztésztát,aztán baktattam haza.
Most fő a káposztalevesem,a sárgabarackot pedig meg is főztem, már szárazdunsztban pihennek.Hat üveggel lett,de nagy üvegek,nem apróztam el,a kisebbek kellenek majd zakszkának,meg aztán egy zserbóhoz,úgyis kevés a 4 decis. 6 liter lekvárom lett.Majd beteszem a topikomba a fotókat.
Közben még az utcán is felsöpörtem a mályvabokrok alját,rengeteg a virág rajta ,eszméletlen,de minden nap söpreni kell miatta a járdát.
Kicsit még a juharjaimat is megagyusztáltam,volt pár megégett levél rajtuk,azokat óvatosan lecsíptem ollóval,a levél szárát kell elvágni,nem szabad letépni,mert a tövénél már jön a kis rügy,amiből új levél nő.
Margitka!
PErsze,tegnap is rajzoltam egy képet,nagyon szeretem,van fotó is beteszem azt is.MA is akartam,de visszatartom magam,mert hamarosan érkezik,talán már holnap a futár,egy 124 darabos alkoholos filc készlettel,Laci vette nekem névnapomra,ami még jó messze van,de mivel szükségem van rá,így kapott az alkalmon,hogy az legyen majd az ő ajándéka!