Sziasztok! Kellemes hétkezdést! Hétfő van! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is!
Ilona!
Köszi, mindennap beszélünk a neten keresztül a gyerekeknek, átadom Boginak a jó kívánságokat a szülinapjára. Nagyon szeretjük ezt a citromos túrótortát! Bogi amikor az első évben itt volt akkor ie ezzel köszöntöttem szülinapján. Annyira örült neki, hogy le is fotózta, és egyből elküldte megmutatni az anyukájának is! 
Hanna nagyon komolyan dolgozott este tegnap a fésüléssel, mint egy szakszerű fodrásznő! Időnként körbejárta Bogit, meghúzogatta a kis kezével a haját, megvizsgálta, és folytatta a fésülést... sokat nevettünk, mert hiába szóltunk neki, Ő csak a"munkájára" koncentrált!
A múlt héten raktam be pár képet az itt tartózkodásukról Hannáról a "Kedvencek" topikba... 
Jó lehetett ott is fürödni a gyerekekkel együtt ebben a hőségben. Mi sem hagyjuk ki a jakuzzit egy nap sem, már lejjebb állítottuk a hőmérsékletet 34 fokra.
Finom is a petrezselymes krumplival a hús, már én is hoztam be a kertből petrezselymet, és ettünk párszor. 
Az éjszaka most is jobban sikerült aludni Csak egyszer ébredtem meg hajnali 3 óra körül, amikor a férjem kiment a fürdőszobába. De hamar visszaaludtam.. Aztán 5 óra előtt jöttünk is le mindketten az emeletről.
Jelenleg kellemes a hőmérséklet. 21 fok van a kinti hőmérőnkön, de majd napközben 41 fok körül várható. Igyekezni kell a teendőkkel most még addig, míg ilyen kellemes az idő. Én egyből kimentem a virágokat megöntözni, a férjem is még locsol a kertben.
Ma nem kell főzni, maradékokat eszünk tegnapról, van bőven. Maradt meggyes lepény még 3 szelet, és fagyi is van bőven a fagyasztóládában, ha kell.
Természetesen lesz ebéd utáni pihenő ma is, ez már nagyon kell, és elmaradhatatlan lett számunkra. Délután már csak a lakásban leszünk.
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!

A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig: