Válasz: Társalgás
Ancsa!
Itt nem szólnak érte, ez nem volt nagy buli, egyszer megengedett. Ejjel 2 óra volt mikor vége lett.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Ancsa!
Itt nem szólnak érte, ez nem volt nagy buli, egyszer megengedett. Ejjel 2 óra volt mikor vége lett.
Sziasztok!
Nagon szép napot kívánok a dolgozóból.
Ilona!
Nagyon szép eseményen vagytok túl még ha fáraszó is volt, de szép emlékek lesznek. Látszik hogy sok finomság készült, mindenki jól érezte magát.

Szervusztok!
JAj csak most sikerült benézzek,tegnap elég vacak nap volt,délelőtt míg munkában voltam,rámcsörgött az ismerős hölgy,akinek meghalt a férje,hogy nem-e tudnék bemenni hozzá munka után,kéne egy is segítség!Hát nem örültem neki,mert szeretem előre tudni ha mennem kell,mert akkor úgy készülök.Tegnap csak egy kiflit vittem magammal,meg egy pohár joghurtot,mert 11 uán már számítottam rá,hogy hazaérek...ehhez képest negyed 4 fele vergődtem haza...már azt hittem kiesik a szemem az éhségtől,erre alig pakoltam le a cuccom,csengettek,beugrott egy barátunk,hozott valami könyveket Lacinak.Na már akkor leültettük igyon valami hűset,tegnapi is elég meleg volt nálunk,ma meg főleg...Ma hamar jöttem,de már nem kerültem a piac fele,alig vártam belépjek a házba,itt jó hűvös van még mindig.Lekaptam az ágyneműt,elpakoltam a paplant és csak takarót vettem elő,lepedőt,ágyneműt begyömöszöltem a mosógépbe.
Utána bedagasztottam egy pizzát,már vasárnap óta kívántam,mire kisült,Laci is megjött!ettünk,és pihenő...még le is zuhanyoztam gyorsan,hogy felfrissüljek.Erre a hétre nagyon melegeket mondanak,37 fokot is.
A futár is megjött,a legújabb juharommal,Coral Sango-kaku a neve nekije!Gyönyörűen volt csomagolva és egy levele sem sérült!Szép nagy ,magas!Nagyon örülök neki!
Ő lenne az!Egyelőre cserepet kapott,talán majd jövőre lesz kiültetve.Most már csak azt várom enyhüljön a meleg,hogy locsolhassak!
Ilona!
Remekszépek a torták,rengeteg munkád lehetett vele,látszik,hogy mindent beleadtál!
Bensőséges családi összejövetel volt,nagyon vidám mindenki.
Margitka jól kiunokázza magát,ők is biztoosan jól érzzik magukat együtt!
Itt a hét második felére nagyon meleget jeleznek,37 fok körül de az persze lesz több is..Remélem a növényeim bírják majd és nem sülnek le,locsolok majd jobban,már ma este is!A juharok közé vizes edényeket kell tennem,hogy párásítsak,és le is vannak árnyékolva,azért itt-ott besüt a nap rájuk,egy-egy kicsit!Persze ha már nagyobbak lesznek ,erre nem lesz szükség,de most még kis törékenyek,érzékenyek.
Sziasztok!
Nagyon szép napot kívánok a dolgozóból.
Jó meleget igérnek mára is, de főleg a hétvégére. Munka után fodrászhoz megyek van intézni való is.
Ancsa!
Nagyon szép növénykét kaptál, igazi botanikus kert lesz nálatok. Van egy kis hortenzia bokrom, tegnap leárnyékoltam egy hálóval, kezdett a levele megégni, pedig csak délelőtt süti a nap. de úgy látszik az is sok neki.

Szervusztok,hazaértem én is!
Jóóóó hosszú napom volt és ma már igen meleg is volt,de még fokozódik,ma csak 32 fok volt állítólag,nekem az udvaron 36-ot mutatott a hőmérő árnyékban.Viszont a barométer szépen visszaaraszolt a változóra,esik a nyomás,ez általában esőt jelez...A hét végére 37-38 fokot jeleznek.Én sem tudom mit is árnyékoljak még,sajnos annyira éget a nap,minden növényem megsül,ami nincs árnyékban...az egész udvart mégsem fedhetem le...Épp most törtük a fejünket mit is csinájunk,szegény ginkgó fácska is erősen lelógatja a leveleit,pedig az is napimádó.Még a fügém is lekonyul...na most futok is már ki,locsolni kell,bár ilyenkor nem túl jó a földnek a hideg víz,másmilyen meg nincs,sajnos reggel nincs időm locsolni...
Sziasztok! Már csütörtök van ma már. Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is!
Jól kiunokázhattuk most magunkat péntek estre óta. Itt a közeli szervizbe volt időpontja a fiamnak, ahova mi is visszük mindig a kocsinkat. Csak tegnap lett kész Gábor kocsija, mert a fékrendszert is kellett cserélni, az fontos is.
Látom, hogy nem hagytátok magára a fórumot.

Sajnos én nem értem rá még bekukkantani sem. Na és a derekam se volt rendben, ma is kellett kenni reggelé a kenőccsel...
Ancsa!
Nagyon tetszik a kávé amit még vasárnap ebéd után hoztál. Hangulatos a fotó! 
Olvastam, hogy szombaton a "Bázison" milyen jól éreztétek magatokat, gyümölcsöket is szedtetek. ![]()
Aztán lekvárt is főztél!
Majd hozok pár fotót, még azt sem tudtam letölteni, tegnap mentek el a gyerekek, és bizony csak a pihenés volt este már.
Hú de fárasztó volt a keddi napod!!!
Az új juharod szép egészséges! ![]()
Köszi a tegnapi képet is! ... Ma már mi is túl vagyunk a locsoláson, itt is nagy meleg van és még mi lesz????
Lia!
Mi is főztünk gyümölcslevest,de csak tegnap, nagyon jól esett hidegen.
Nálunk vasárnap nagy eső volt, bár nem hosszú ideig tartott... Épp a teraszon ebédeltünk, Hannának nagyon tetszett, mert közben a nap is sütött!
Örülök, hogy jobban van a barátnőd, de a teljes felépüléshez sok idő kellhet még. 
Nagyon finomak készültek a cseresznyével!
Csokis borról még nem is hallottam... De mi is koccintottunk Apák napján!
Akkor már csak 2 nap van hátra, és jöhet a szabi!!!
Tegnap akkor csini lett a frizurád! Már én is akarok jelentkezni a jövő hétre, mert vágatni kell...
Ilona!
Jól kidolgoztátok magatokat.
Gondoltam, hogy szép volt a ballagás! Finomságokat ehettetek az étteremben!
Olvasom, hogy milyen jól sikerült a buli, megható lehetett a vers is, és a torták is nagyon finomat! Mindenki örülhetett!
Köszi a gyönyörű fotókat a buliról, látni. hogy nagyon jól éreztétek magatokat!
A ballagás is szép volt, csinos az unokád! Az összkép is nagyon jó, mindenki boldog! ![]()
Az éjszaka most végre jobban aludtam. Jelenleg 21 fok van a kinti hőmérőnkön, de majd napközben 35 fok körül várható.
Ma nem kell főzni, ebédünk maradt mára bőven. Gyümölcsleves, chilis bab, pogi... Fagyi meg rengeteg...
Természetesen lesz ebéd utáni pihenő ma is, ez már nagyon kell, és elmaradhatatlan lett számunkra...
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!

A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig:
Sziasztok!
Nagyon szép napot kívánok én is, még itthonról, déltől dolgozunk.
Margitka!
Örülök hogy újra itt vagy, gondolom volt teendő bőven, szép napokat töltöttetek el Hannáékkal.
Nálunk hétfőn volt egy rövid ideig, de nagy eső széllel, a teraszról le is fújt egy polcot amin virág volt a kaspó összetört, de a virág megmaradt.
Jó hogy sikerült az autó szervizelése, fontos a biztonság nagyon.
Pihentesd a derakad amennyit tudod, most úgy is nagy melegeket iglrnek, kint nem lehet csinálni semmit.
Leviéknél is nagyon meleg van, Dávid iskolájában 2 nap szünetet rendeletek el a meleg miatt.
Szia Lia!
Bizony, hogy nem unatkoztunk. Úgy van, ahogy már Ilona is írta, ha Hanna elindult, lehet futni Vele és utána! Nagyon sokat voltam a kicsivel, aranyosan ragaszkodik már hozzám. Sokszor nyúlt a kezemért, és akkor menni kellett, és ha a 2 kis kezét emelte fel,, fel kellett venni, és mutatta merre menjünk!
De szerencsére minden nap ebéd után én altattam, aranyosan bújt hozzám, vagy a kezemen az ujjamat fogta. Meg jó nagyokat aludt, akkor én is pihenhettem. ![]()
Ó de sajnálom, hogy hétfőn ekkora széllel érkezett hozzátok az eső! Az jó, hogy a virág megmaradt, de a kaspóért kár...
Gábor örült is, kipróbálta a kocsit, most tökéletes a fék! Ő viszi a picurt ha menni kell oltásra, stb... a kocsinak rendesen kell működnie. ![]()
Ma laza délelőttöt tartottunk, csak a mosógép dolgozott... a ruhákat már be is hoztam a teregetőkötélről.
Majd délután már mi is csak idebent pihenünk, a derekam most jobb...
Hallottuk a tévében, hogy Angliában ,milyen szokatlanul nagy a hőség. Jó is ha kaptak Dávidék pár nap szünetet miatta. 
Olvasom, hogy ma délután dolgozol. Jó munkát majd! De legyen nyugis a napod ott! 
Ez a fotó itt a vasárnapi ebéd után készült... Így zuhogott az eső...
Margitka!
Most már a dolgozóból írok, egyelőre csendesség van, nemsokára megyünk haza. Sokat oltottunk, beteg kevés jön.
El is hiszem hogy elfáradsz Hannával, de olyan gyorsan megnőnek, hihetetlen, Levi a jövő hónapban már 18 éves lesz, most született.
Jó nagy eső volt nálatok is, jó hogy kárt nem csinált.
Lia!
Akkor azért nem unatkoztatok ma sem. De az jó, ha beteg nem sok van. ![]()
Azt a mindenit, tényleg rohan az idő! Levi már 18 lesz?! 
Én igyekeztem már pénteken is sütni krumplis pogácsát... jól tettem, mert mielőtt ideértek a gyereke, talán fél órával előbb sült meg. Nagyon kapós is volt! ![]()
... ez hamar elfogyott. Kedden újra sütöttem. Örültek is a gyerekek, így tegnap tudtam abból is csomagolni tegnap.
Ancsa!
A citromtortát csak egészben fotóztam le. Vasárnap ettünk belőle, de a szeleteket már nem fotóztam... másnap pedig elfelejtettem, hogy kellene fotózni... Hanna is evett belőle, és nagyon ízlett is neki... arra figyeltem. ![]()
Margitka.
Most már itthonról.
Nagyon finomat készítettél, a torta nagyon szép lett, ebben a melegben jól eshetett a citromos. Isten éltesse az ünnepeltet.
Ma én is kaptam pogácsát ajándékba, hazahoztam a férjemnek.

Szervusztok!
Csak ilyen későn sikerült leülni a gép mellé,pedig hazaértem elég hamar,igaz előbb bementem eg ismerősöm állateledeles boltjábaféreghajtót venni a macskáknak,aztán ahogy hazaértem,sikerült is beadnom nekik.Mind a négynek,ez nem kis teljesítmény!Utána elindítottam a mosogépet,főztem egy köményes tojáslevest és egy tál spagettit,majd nekifogtam az udvart valailyen ódon,jobban levédeni,mert egész egyszerűen,ahol besüt a nap a növényekre,süti is meg őket,megégnek a levelek,összepöndörödnek a levelek,még a gingko fácska is három levele megperzselődött,pedig az igazán bírja a napot.MEg a füge is lógnak a levelei mintha lefonnyadt volna.A juharjaimat féltem,mert érzékenyek és nagyon sokat költöttem rájuk,hogy beültessem a kertet.Nagyon sokat kínódtam,két napvitorla,két napernyő,plusz a falról kiengedhető napellenző is ki van feszítve,mégis vannak részek,ahol éri a növényeket az erős nap.
Ma különösen erős volt,és a hét végén is még inkább erős lesz.Szerencsére benn a házban,kellemes hűvös van,klíma nélkül is.A redőnyök leengedve félig,az ablakok éjjel nappal bukóra hagyva.Már nem tudom szeretni a nyarat,mert csak kínlódás végigélni emiatt a forróság miatt és évről évre csak rosszabb...El sem hiszem hogy voltak olyan évek,mikor mentünk a tengerre és kifeküdtünk a napra a szüleimmel,és órákig csak napoztunk...Már mikor most voltam utoljára a napernyő nélkül nem is lehetett lenn lenni a parton,ha kiért valahol alóla valamim,máris megégette.
A macskák is szenvedik a hőséget,egész nap el vannak bújva hűvös helyre,enni alig esznek,este élednek fel inkább...
Nekünk sem megy az étel annyira,inkább a sok folyadék,meg fagyi.Na még holnap munka,aztán végre hétvége,szerintem ki sem fogok bújni a házból nap közben.Csak reggel,meg este jó kinn.
Margitka!
Jó mozgalmas napokon vagy túl,nem lehet üldögélni Hanna mellett most már,szaladni kell vele.Finom,hűs a torta,jól behűtve milyen finom is lehet.A pogácsák is jól néznek ki.
Nekem még mindig fagyóban vár az áfonya,ilyen melegben nem főzök lekvárt...
Lia!
Milyen oltások vannak most,hogy annyian kérik?
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás