Szervusztok!
MA nagyon jó napom volt,reggel kipihenve ébredtem,bár elég későn kerültem ágyba,ugyanis még az este kiszállították az áfonyát,amit rendeltem,ide a ház elé.Nagyon szép,friss,zamatos,össze sem hasonlitható a boltban vett,termesztett áfonyával,az valahogy mindig olyan száraz,ezeknek jó húsa van,Laci be is szemicskélt egy marékkal!Egyelőre beraktam a fagyóba,kilós zacskókban,még várom az erdei áfonyát,már van a piacon,csak még drága,de megy az majd lejjebb,vennék olyat is és vegyesen szeretnék főzni,vagy három kilóból lekvárt.
Mikor ma végeztem a munkával épp rátelefonált Laci,hogy jön hazafele ő is,egy barátunk hozza autóval,kerültek értem is és nem kellett gyalog jönnöm
Itthon ittunk egy kávét és én kifutottam a piacra,mert paradicsom kellett,meg zöldhagyma,közben kaptam vinettét,azt is vettem,meg pár szelet bőrös császárt,amit meg is sütöttem ebédre,krumplival.
Míg a piacon voltam,Laci kiporszívózta az egész lakást,én gyorsan felostam mindenhol,lemostam a konyhabútort,gáztűhelyet,a fürdőszobát,most már nyugodtan pihenünk ebéd után,mert minden tiszta és jóllaktunk!
Margitka!
Micsoda szép angyalszemek!Most rájöttem,hogy nincs semmi édességünk itthon,talán egy kevés fagyi még van...készülsz a gyerekek fogadására,vigyázz a derekadra,nehogy megemeld majd ha ott lesz Hanna!Most már gyógyulóban van!
Lia!
Gratulálok a díjhoz az orvos kollegának,biztos nagyon örült neki,milyen szép tőle, hogy meghívott Benneteket!Jól tettétek hogy voltatok kutyafodrásznál,most már jön a meleg,jó lesz a kutyinak.
Még pihenek kicsit,majd következik a zuhany és holnap sietek is haza munka után,mert meleget jeleznek.