Szervusztok!
Szép az idő nálunk,meleg is van de olyan bolond szél fúj,borogat mindent!
Egész jól aludtam az éjjel is,de 3 után megébredtem és utána már nem tudtam elaludni,olyan fura nyugtalanság vett erőt rajtam,alig vártam már, hogy felkeljek,5 előtt fel is keltem.Nem tudtam mi az, ami nyugtalanít ennyire...aztán rájöttem hamar.Mikor kimegyek,vagy csak elkezdek mozgolódni,már a macskák megérzik és bejönnek,folyton a lában alatt hömpölyögnek,várják a reggelit,kikísérnek a fürdőbe.MA nem jöttek...mikor kimentem csak Piszka és Pincúr jött be.Már ez gyanús volt,kimentem az udvarra,hívogatom,sem Bitta,sem Mimozska nincs sehol!Kimentem az utcára ott is hívogattam őket,megnéztem a fáskamrát,az éléskamrát,aztán már nagyon ideges voltam, mert sehol nem volt a két macska,beszaladtam ,felvertem Lacit,nincs meg Bitta és Mimó!
Ő is hirelen felugrott,kiszaladt ,én közben átmentem a szomszéd udvarba,ami mellettük van,hát a két macska ott szaladgál összevissza...szóltam rájuk,ijedt volt mind a kettő,elszaladtak,de aztán Bitta megismert és megvárt,lelapult.Lassan sikerült közelebb menjek és megfogtam,ölben hazahoztam,de Mimó elszaladt,az udvar végébe.LAci közben felfedezte hol léptek meg...egy nagy lyuk tátongott a macskahálón,a kerítés tetején!Gyorsan ment damilért,azzal befoltozza,közben Mimó felugrott a kerítésre és a lyukon visszabújt,hazajött.Laci aztán befoldozta a lyukat.
Persze, hogy mindketten stresszesek voltunk,Laci meg még kómás is,nem tud olyan hamar megához térni reggel.
Siettem is haza délben,szerencsére minden macska meg volt.ELőhoztam a tartalék hálót,még volt egy nagy darabunk,aztán húztam még egy réteget,arra a helyre ahol gyenge volt, körben odafogattam a kerítéshez,meg a ház falához,dolgoztam vagy két órát rajta,mire sikerült,persze létrán kellett állnom,fűzködnöm a zsinórt bele,egyedül nehéz volt,de végül nagyon jól sikerült.Aztán gyorsan odatettem egy paprikás krumplit,nem az lett az ebéd amit szerettem volna,mert elvette az időt a háló megerősítése.Még nem is főtt meg rendesen a krumpli ,mikor hazaért Laci is.Azóta már ebédeltünk,most bejöttünk, mert már szétfújta a fejünket a szél,és nagy szürke felhők volnulnak,nagyon álmosító az idő.De már én kávét nem iszom ilyenkor,aludi akarok éjjel!