Szervusztok,megjöttem!
Lia!
Boldog születésnapot kívánok Zsombor unokádnak,a legszebb évei a fiatalságnak,a 17-18!
Nálunk reggel nagyon fújt a szél és elkezdett felhősödni,siettem is befele a munkába el ne kapjon út közben,amint beértem,teljesen besötétedett,éjszakai sötétség lett és leszakadt az ég,dörgött,villámlott,de hamar csitult és órákig tartó áztató eső volt.Mire lejárt a munkaidőm,már a nap is kisütött.MA későn jöttem haza,voltam az ismerősömnél,akinek meghalt a férje,hamarosan vendégei jönnek,akik ott is fognak aludni és mentem segítettem a manzárdlakást rendbetenni,ott fognak aludni.Még a virágokkal is elbíbelődtünk,hatalmas monsterája van,plafonig ér,azt fel kellett kötözni,az avokadó fáját is megmetszettem,a száraz,és megnyúlt ágaktól.Némi változásokat veszek észre a lakásban,bútorok helyét változtatja ,dísztárgyakat elpakol,a megszokott dolgokat átrendezi..mondtam neki ,ez már a gyógyulás folyamata,a továbblépés kezdete.Nagyon nehezen dolgozza fel a férje elvesztését,ma is többször sírva fakadt,aztán nem győzött elnézést kérni!Mondtam egyáltalán ne fogja vissza magát,ez természetes,emberi,aminek ki kell jönni,na tarsa magában.
Elég rosszkedvűen ballagtam haza,mert ilyankor én is elérzékenyülök,a szüleimre gondolva...De aztán elpárolgott a szomorúságom,mert hazaérve láttam,hogy Laci izzítja a grillt és szalonnát készül sütni!Nem is engedett semmit csinálni,csak üljek le pihenni,míg ő süt.Azért főztem egy kávét és felvágtam a hideg salátát,aztán annyit ettünk,hogy alig bírtunk felkelni az asztaltól.

Hozok egyy kis kóstolót!
Megint kezd felhősödni,de már nem zavar ,mert bekuckóztunk a tv elé,Laci focit néz én meg írogatok.
Hamarosan beveszem a magnéziumomat és alvás!Most már szedem egy hete és kezd hatása lenni.Fel-felébredek,de rögtön visszaalsom,nem forgolódom órákig..az alvásom mélyebb,pihentetőbb,kezdem visszanyerni a régi energiámat,jobban bírom a munkát,nem vagyok kifacsarva mire hazaérek.Az izületeim is jobbak,nem fáj a vállam,derekam,meg úgy mindenem,mint azelőtt...a gyomorremegés is ritkul.A szívem is ritkábban szorít,sajog...Szóval elégedett vagyok ezzel a Mg-mal,ami ritka nálam,mert utálok bármit is beszedni.Folytatom!
Holnap már péntek hurrá,hétvégére vannak munkáim itthon betervezve,be akarom fejezni a ruhák selejtezését,és van egy kis felújításra váró kerti díszemajd hozom megmutatni,egy békaamihez LAci hozott nekem zöld zománcfestéket.Elég rozsdás,le kell drótkefézni és lefesteni.ALig várom,szeretem az ilyen kis projekteket!
MArgitka!
Milyen szép kis egészséges,és gyönyörű érett eprek!Tudnám szeretni, ha csak a kertből össze kellene szedni. De most nincs okunk panaszra a piac itt van közel és tele van idénygyümölcsökkel,ennyit nem láttam évek óta!Holnap hazafele jövet,be is fogok vásárolni hétvégére.
További szép estét és jó pihenést mindenkinek!