Válasz: Társalgás
Margitka.
Nehéz napok vannak mögötte, lassan gyógyulgat a térde. Az első éjsza a műtét után nagyon rossz volt, nagy fájdalmai voltak, de talán napról napra jobb lesz majd neki.
Jó pihenést kívánok.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 2,581 2,582 2,583 2,584 2,585 2,586 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margitka.
Nehéz napok vannak mögötte, lassan gyógyulgat a térde. Az első éjsza a műtét után nagyon rossz volt, nagy fájdalmai voltak, de talán napról napra jobb lesz majd neki.
Jó pihenést kívánok.
Lia!
Azért az nagyon jó, hogy ilyen közel laktok egymáshoz, Így Ő is számíthat a segítségedre, ha otthon vagy! Ez azért megnyugtató lehet Neki! 
Most köszöntünk el nem rég Hannától is, már azóta lefürdették, és etetés van. Közben a nagy fiam is átjött.
Te is pihenj nagyot! 
Elköszönök a fórumból én is mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok! Kedd van. Mindenkinek legyen nagyon szép napja ma is!
Az éjszaka most is jobban aludtam, de voltak rövid megébredéseim. Ez már nem akar változni. Reggel is kellett a kenőcs a derekamra...
Jelenleg 17 fok van a kinti hőmérőnkön, de majd napközben 30-31 fok körül várható. Eső talán délutántól fordulhat elő. Még a reggeli előtt szedek hársvirágot, a férjem már vágott is le ágakat, amelyek túl közel vannak a házhoz, és nagyon lelógtak... Majd a teraszon leszedegetem az ágakról a virágokat.
Ma paradicsomleves és zöldbabfőzelék készül, pörkölt van hozzá.
Természetesen lesz ebéd utáni pihenő ma is, ez már nagyon kell, és elmaradhatatlan lett számunkra...
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!

A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig:
Sziasztok!
Én is kívánok nagyon szép napot a dolgozóból.
Margitka!
Köszi a reggeli kávét. Remélem ma is nyugis napunk lesz, munka után van intézni való, vásárlás is.
Szia Lia!
Örülök, hogy be tudtál nézni a dolgozóból! Legyen továbbra is laza a napod a dolgozóban! 
Munka utánra pedig sikeres ügyintézést és vásárlást kívánok!
Ma gyorsabban összejött a 2 nagy tál hársvirág, már a férjem bele is öntötte a nagy papírdobozba, amiben száradnak a nagy melegben.
Aztán a reggelit követően most is ágyruhákat húztam le. Most a gyerekekét. Majd csak a jövő hét végén 19-én jönnek hozzánk, és addigra ott is friss legyen.
Mindig egyeztetni kell az időpontokat, mert van programjuk bőven. ![]()
Már elkészültem az ebéddel. A mosógép még dolgozik, 25 perc múlva végez, akkor vihetem majd ki a ruhákat teregetni az udvarra.
Most van még egy kis pihenő. 
Margitka!
Már itthon is vagyok, sikerült elitézni amit szerettem volna. Ebédre krumplis tészát ettünk. Most tudok egy kicsit pihenni.
Pénteken szeretnénk elmenni horgászni, talán jó idő lesz, nem lesz nagy meleg.
AKkor már várjátok nagyon az újabb találkozót Hannával.
Lia!
Akkor szerencsés délutánod volt! Hamar hazaértél!
Most megnéztem az előrejelzést, ha lehet hinni benne, akkor kellemes lesz a hőmérséklet.... bár péntek még odébb van! Mindenesetre én drukkolok, hogy el tudjatok menni horgászni!
Mi ebéd előtt már össze is szedtük megszáradva az ágyruhákat, hogy ne szívja ki a nap. Aztán ebéd után pihentünk itt a nappaliban, és 2 részt is megnéztünk az új sorozatunkból!
Ja és még keksztekercset is készítettünk a férjemmel együtt. Kókuszreszelékkel, főtt krémmel és vajas porcukor keverékével töltöttük. Már a hűtőben van, majd holnap szelünk belőle. ![]()
Majd irány a jakuzzi volt... utána ettünk. most már csak lazítás lesz. 
Megöntöztem a virágokat, elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok! Mindenkinek legyen nagyon nyugodt és vidám napja ma is!
Az éjszaka most is jobban aludtam, de voltak rövid megébredéseim. Ez már úgy látszik, hogy változni nem fog. Reggel muszáj a kenőcs a derekamra...
Jelenleg 17 fok van a kinti hőmérőnkön, de majd napközben 30-31 fok körül várható. Eső talán délutántól fordulhat elő. Tegnap itt nem volt...
Ma karfiollevest főzök, bár maradt valamennyi paradicsomleves is, és zöldbabfőzelék, amihez ma virslit főzünk ki.
Természetesen lesz ebéd utáni pihenő ma is, ez már nagyon kell, és elmaradhatatlan lett számunkra...
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!

A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig:
Szia Lia itt is!
Gyönyörű rózsacsokrot hoztál! Nagyon szépen köszönöm a névnapi jó kívánságokat! 
Eddig Gáborékkal beszélgettünk telefonon, Ők is köszöntöttek! Még Hanna is motyogott valamit! 
Lapok Previous 1 … 2,581 2,582 2,583 2,584 2,585 2,586 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás