Szervusztok,végre én is ideértem,és mától keddig szabad vagyok!
Tegnap nagyon hosszú napunk volt,voltam munka után az ismerősömnél,akinek meghalt a férje.Laci is befutott,mert segítettük neki,a kertben,Laci felmászott és leszedte a cseresznyét,én meg felkötöztem a rózsákat,a paradicsomokat megkaróztam,felkötöztem,sajnos a kerthez egyáltalán nem ért,a férje csinálta a kinti munkákat mindig.Persze mellettem volt,segített,ahogy tudott mindenben,tanulgatta,kihordtam neki virágokat a teraszra bentről,sepregetünk,szedtük össze a lehullt leveleket,felmostuk a teraszt stb.Nagyon hálás volt,nagy szatyor cseresznyét pakolt oda,hazabaktattunk,még itthon ránkjött hogy megint süssünk szalonnátaztán úgy jóllaktunk ,lezuhanyoztunk,hajat is mostam,mert ma mentünk a Laci unokaöccsének a ballagására,a Bazilikába.
Miután lement a ballagás,fotózkodás,ajándék,virág puszi,puszi,mi Lacival körbejártuk a Bazilika kertjét,mert fel lett újítva,rendbetéve és mi még nem láttuk.Hazafele a Petőfi parkon is átmentünk,az is teljes felújítást kapott,végül a kedvenc éttermünkbe mentünk és megebédeltünk,mi is ünnepeltünk kicsit,mert ma van 4 éve,hogy ideköltöztünk a mi kis otthonunkba,Laci apukájának pedig ma lett volna a születésnapja.Szóval ebéd után hazabaktattunk,hoztunk két pizzát magunknak estére,de hazaérve én már neki is estem a felét befaltam...most már annyira tele vagyok csak eldőltem.
a Bazilika kertjében,találtunk két fa alatt magokat,egyik Ámbrafa,másik Júdásfa,hazahoztuk elültettük cserépbe,hátha kihajt!
Teszek be a topikomba fotókat a szép kertről!