Válasz: Társalgás

Szervusztok!
Húú,megint nem voltam a héten még a Fórumban !
Én ugye dolgoztam hétfőn,nekünk majd a mostani hétfő lesz szabad.Mi azért ünnepetünk,sütöttünk kinn csirkecombokat hétfőn,itt volt Laci húga!A másik ma érkezik haza Angliából,a fiának lesz a ballagása,pénteken,kaptunk kicsengő lapot,megyünk a Bazilikába,ott tartják,mivel a Szent László gimnáziumban végez-
Közben kedden még főztem be eperdzsemet is,három kiló eperből,főztem és mostam és sütöttem egy tortát,Laci is dolgozik a héten,jó fáradtan ér heze.Tegnap riszes lecsót főztem és birsalma levest,ma pedig csirkezúzákból paprikás krumplit!
Mióta van a jó kis memóriahabos párnánk,nagyon jókat alszunk,reggel nehezen akaródzik kikelni az ágyból,de most egy jó kis hosszú hétvégénk lesz.
MA siettem haza,piacon is jártam,mert rkezett a futár,hozta a macskatápot,és rendeltem egy új kis juhart,és csodák,csodája szépen,épségben megérkezett,hamar és nagyon kis szép Ruby Osazuki fajta,szépséges zöldes piros levelei vannak.Számban a 10-ik juharunk.A baj csak az,hogy állítólag a japán juharokat páratlanul kell tartani...így okom van még egyet venni majd! ![]()
Sajnos itt nálunk semmi eső nem volt jó ideje viszont nagyon erősen tűz a nap,a loncomat szinte teljesen leperzselte,csupa száraz és a virágja is hamar elfonnyadt,pedig minden este locsolom,mégis egyszerűen le van sülve...Aaz udvar többi részét árnyékolom,a juharoknál is napernyő van felállítva,a citrusaim vannak napon csak,de azok is le vannak konyulva estére...már nem tudom mit hova dugjak a nap elől...Félek is pénteken ,rengeteg ember lesz a ballagáson,és a bazilika megtelik,én meg ha nem kapok levegőt rosszul leszek,úgy döntöttünk Lacival mi be sem megyünk,megvárjuk kinn,míg kijönnek!Tart a mise vagy két órát...majd sétálunk a Bazilika kertjében,úgyis rég láttuk.Vagy leülünk valami padra, ha lesz hely kinn...
Ma a virágcsokrot is megrendeltem péntekre,lesz benne plüssmaci is.Kimostam két inget is Lacinak,hogy melyiket akarja majd felvenni...arra próbál rávenni,hogy kérjek péntekre szabadnapot,nem tudom nem-e tartják szemtelenségnek,mivel hétfő is szabad amúgy is...Ha meg nem megyek,senki nem eteti meg a halakat,van a cégnél egy nagy akvárium és hogy négy napig ne kapjanak enni,az sok...meg a virágokat is meg kell locsolni...na majd meglátom,elég kellemeten lesz onnan menni a ballagásra,át kell öltöznöm benn,és a ruhákat nem akarom magammal cipelni...
Mindenkit elolvastam,csak mikor ennyi nap kimaradt nehéz mindenkinek válaszolni,de elolvastam mindent.Remélem holnap megint lesz időm beírni,bár holnap hosszú napom lesz.