Válasz: Társalgás
Szia Margitka!
Megpróbáltam megint. Két címed van az egyik Margit2... mindkettőre küldtem a videó felvételt az antennáról, amit a férjem készített.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Szia Margitka!
Megpróbáltam megint. Két címed van az egyik Margit2... mindkettőre küldtem a videó felvételt az antennáról, amit a férjem készített.
Margitka! Helyesbítek ....
Ilona!
Hú ezt a férjed készítette!... Azt hittem, hogy úgy vettétek... Szuper! ![]()
Ezzel az egész világon tudtok rádiózni? 
A Skype-re is válaszoltam...
Margitka!
Ma este 20 óra 37 perckor nyugatról kb. észak-kelet irányba fog elhaladni az ISS /az űrállomás/ ha nincs felhő, akkor látni fogjátok, egy, két, három percig. tegnap este is néztük, 410 km magasságban ment, most is kb. ilyen magasságban fog haladni.
Mára el is köszönök, további szép estét kívánok Mindenkinek!
Ilona!
Köszi, pont jókor jöttem még... Megyünk ki megnézni! ![]()
Ilona!!!!
Szerencsére nem volt felhős az ég... és láttuk elvonulni az ISS-t!.... Összehasonlítottuk a repülőgépekkel... azok villogtak, ez pedig folyamatos fénnyel haladt! Köszi az élményt!

De most már követlek én is. Elköszönök mára. További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jóó reggelt!
Ma sietek haza,mert finom füstölt oldalast sikerült vennem tegnap és savanyú krumplilevest főzök.Legyen szép napotok,sziasztok!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Jó ez a kávét, amit hoztál! Köszi!. Egyetértek a kísérő szöveggel, én rám is ilyen hatéssal van a kávé! ![]()
A reggelünk nem hideg, már most 10 fok van, de elég borús most az égbolt... Biztos megérkezik majd az eső... ami a kertnek jó, de én nem szeretem... Tudom, hogy kell a földnek,és nem lehet szabályozni... pedig de jó is lenne, ha éjszaka esne, amikor alszunk, akkor nem zavarná meg a napjainkat.... Na de ezen felesleges még elgondolkodni is... Mára levesünk maradt, és egy kis rakott rizs is... Majd szedek egy kis friss sóskát hozzá, így sokkal finomabb is, mint a fagyasztott... ![]()
De most kávézni akarok már, finom illat terjeng a lakásban! ... aztán majd kezdem a házi munkát...
Neked jó munkát a dolgozóban! Aztán erőt még otthon a finom leves készítéséhez! 
Elkezdett szemetelni az eső... Gyorsan fogtam egy tálat, és megszedtem a sóskát, amiből ma finom mártás lesz!
... De mire megszedtem a tállal, már el is állt... Ez az első szedés az idén a kertből!

Sziasztok!
Mindenkinek szép napot kívánok!

Margitka! Örülök, hogy sikerült megnézni, és ilyen élményben részesültetek! Ugye milyen érdekes! És ez most nagyon közel volt hozzánk. Igen ez folyamatos fénnyel halad hossza 108 m, 72 m széles és 450 ezer kg a súlya, sebessége 7.7 km/ sekundum.
Látom,milyen egészséges a sóskád, jó gyenge finom lesz a mártás belőle. Nekem van levesem mára, mellé káposztás tészta lesz. Mennem kell személyit csináltatni, lejár ápr. 13.-án.Ebéd utánra terveztem, már akkor nincsenek sokan.
Az idő szép, meleg van. Tegnap este dörgött, azt hittem lesz eső, de megint elkerült bennünket.
Már szépen tud szilárdabbat is enni a gyerek, mondták a szülők! Remélem hamar összeszedi magát!
Ancsa! Köszi a reggeli kávét! Jó korán keltél!Finomat főzöl mára. Nyugisabb napot mára!
Szia Ilona!
Gyönyörű a mai tulipános kép is!
... Már itt is kinyílott 1 piros! ![]()
Ez igazán izgalmas este volt tegnap! Amikor olvastam az üzenetedet a fórumban, épp hallottam, hogy a fiam is végzett a fürdéssel, és már pizsamában volt, gyorsan Őt is lehívtam... Persze lelkesen jött. Aztán felmentünk a hinta melletti kis nyári fa épületre, amit még tavaly épített a férjem a pavilon helyére. Mivel annak a teteje egyenes, korlát is van rajta, mind a 3-an onnét figyeltük, ott semmi sincsen ami árnyékolná az égboltot. Nagyon jól látható volt az űrállomás átvonulása az égbolton! ![]()
Már túl vagyunk az ebéden, nagyon finom lett a mártás a friss sóskából!... Én már meg is kávéztam, a férjem ilyenkor már nem iszik.. El is mosogattam... Kicsit idejövök, aztán megnézem, hol tart a munkában... Ő most úgy döntött, hogy lecsiszolja a hintát, és nem fehér lesz, hanem majd megpróbálunk venni megint cseresznyeszínű festéket, és akkor egyforma lesz a színe a padokkal és a kis faházzal... ami igaz, már ráfér az újítás...
Finom ebédet készítettél Te is. Nekünk a múlt héten volt káposztás tészta! 
Remélem, hogy tényleg sikerül kifognod, és nem kell sokáig várakozni a személyi készíttetése miatt.
Itt sem lett végül eső, csak reggel az a pár csepp, míg a sóskát szedtem.. azóta süt a nap, bár a felhők azért időnként megjelentek...
Örülök, hogyí elkezdett jobban enni a kicsi, akkor most már csak meggyógyul! Ideje lenne már! 

Sziasztok,siettem haza egyenesen,már reggel olvastam az űrállomásról,kár hogy nem láttam,miket tudtok Ti megfigyelni!!
Fő a levesem,remélem nagyon finom lesz,ráéheztem!
Nyamvad az idő,felhős,mondják az esőt,még nem eredt el,de lóg a lába!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás