Szervusztok.
Nálunk szeles,esős idő van,néha hirtelen kisüt a nap,majd megint esik.Nem csoda,ma Pongrác van.Ezer szerencse,hogy nem volt nagy meleg,mint általában szokott,így nem volt jégeső.Jó áztató esők vannak.Kicsit lehűlt az idő.
Az ablakaim megint koszosak,hiába törölgetek,összecsapja az eső...
NA megvárjuk míg lemennek ezek a napok,aztán szólunk a tűzifaszállítónknak és hozatjuk a fát.Idén be akartuk köttetni a gázt,de ebben a bizonytalan helyzetben nem merem.Ki tudja mi lesz még?
Én is megébedtem 3 óra fele,nem is bírtam visszaaludni,5-kor már kelnem kell.A macskák is mászkáltak rajtunk ,már nem tudtam aludni..
Mosnom kellett volna ma,de sajnos nem tudok kinn teregetni,benn nem akartam,inkább várok még.
MArgitka!
Hanna átélte élete első viharos napját!
Én világéletemben féltem a vihartól,dörgéstől,villámlástól.Volt részem néhány igen erős viharban,egyik szétverte a lakásunk beüvegezett balkonját,akkora jegek estek mint egy pingponglabda,vízszintesen vitte a szél a jegeket.Volt hogy kinn kapott minket a tóparton,horgászáskor,fognunk kellett a sátor merevítőit belülről,úgy rázta a szél,majdnem elvitt sátorral együtt...,úgyhogy én nagyon nem szeretem a viharokat,szelet...a legutóbbi szél leborotválta a fél várost,a szép parkuk egy sávban teljesen lekaszált fákkal volt tele..nem hittem a szememnek..mai napig sem jött helyre,most építik újjá,de a hatalmas fák nélkül,csak kis csemetékkel,már én nem érem meg, hogy megnőjjenek.
Lia!
A szomszéd is itt szaladgált a kutyája után,szerencsére megtalálta ,a hívásra jött a kutya.Az utcában befogadott egy kóbor kutyát,ivartalanította,bechippeztette,de nem tudja bevinni,mert már van kutyája,macskája is,így egy elhagyott garázsban kapott helyet az utcában,de beesik oda is az eső...a kutya megijedt...
Mivel lehűlt az idő,begyújtottunk,eltüzeltük a felgyűlt katonokat,zuhanyzáshoz kellemes meleg van benn.Kinn csak 16 fokig melegedett ma.