Szervusztok,megjöttem!
Ma is elég húzós napom volt,de nem bánom,szeretem néha kihajtani magamból a felgyűlt energiát!Munka után annál az ismerősömnél voltam,akinek nemrég meghalt a férje.Rengeteg a munka a ház körül,szerencsére van két ügyes fia,aztán ma besegítettem én is neki,mert nyírás,metszés,formára vágás volt,gyönyörű az udvara is több fa és bokor is van benne,aztán a levágott ágakat,leveleket segítettem zsákba szedni,söpörtünk,takarítottunk,elég nehezen ment neki,hamar elfárad,sajnos nem tud aludni,azt mondja nappal még csak elmegy,mindig benéz valaki,vagy a fiai,vagy én,vagy a szomszéd,de mikor jön az este,nagyon nyomorultul érzi magát egyedül..nagyon sajnálom,mert mindig eszembe jut anyu is,mikor mentem tőle haza,mindig sírt,hogy most megint itt marad egyedül...de nem akart velem jönni,pedig mindig hívtam.Erről jut eszembe,hogy pár napja egy ismerősöm,megcsinálta a szüleim egy fotóját AI-al,és elküldte nekem..a fotót én készítettem volt,és a kis padon ültek az udvaron.Ezen pedig megmozdultak és apu átölelte Anyu,ő pedig a vállára hajtotta a fejét és mosolyognak...olyan megdöbbentő volt ezt látni,hogy elfogott a sírás,annyira élethű volt,és rengetegszer megnéztem,mert jó volt látni őket,minta élnének,de fájdalmas is,mert tudtam, hogy ez csak mesterséges intelligencia generálta,de mégis újra,meg újra megnéztem..
Más!
Megérkezett a kis juhar,elég vékony kis száracskán van,de egészségesnek látszik,el is ültettük a többi közé,míg ebből nagy fa lesz,szerintem nyugdíjba megyek..addig meg növögethet nyugodtan.
Én is vettem ma festéket,a hét végén én is be kell fessem a hajam,megint lenőtt nagyon.
Itt nálunk most lesz a Majális a Várban,a Festum Varadinum,erre mindig le szoktunk menni nézelődni.
Ma jó volt,mert végre esett egy kis csendes eső,nem tartott sokáig és nem szakadt,inkább csak csepergett,de a port elverte,a kiskertnek jót tett,persze a nagy vidéki kerteknek semmi volt,eshetne még napokig is ,akkor sem lenne elég.
MArgitka!
Milyen nagyszerű hogy ilyen hamar odaértek és tudtok Hannára vigyázni.Már meg tudja értetni magát,hogy menne a játszótérre.Nagyon aranyos a fotó,amit feltettél.Jó kis hintázó ,szép tiszta ,redezett.
Lia!
Jobb hogy több a szabadidőd,még fodrásznál is voltál?Néha megfordul a fejemben nekem is, hogy könnyebb volt a rövíd haj,talán le kéne vágatnom,de szerintem már soha többet nem nőne meg ilyen hosszúra,sajnálom levágatni.