Válasz: Társalgás
Én most már el is köszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 2,562 2,563 2,564 2,565 2,566 … 2,574 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Én most már el is köszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Mindenkinek legyen nagyon kellemes a mai napja is! 
Ilona!
Csodaszép, igazán ünnepélyes a torta! Sok szeretettel kívánok még nagyon sok boldog születésnapot a Férjednek jó egészségben a kedves családotok körében!

Hannáról már ma reggel is kaptam fotót.
... Ez így van minden este is elköszönés után...
Az éjszaka ismét volt pár megébredés, de utána hamar el tudtam aludni... Majd fél 6 körül ébredtem, mint általában és le is jöttünk az emeletről.
Jelenleg már 10 fok van a kinti hőmérőnkön, de majd napközben 22-23 fok körül várható, csapadékot mára sem jeleznek... öntözni kell továbbra is a kertben. Már süt a nap, jó idő várható délutánra ismét...
Ma nem kell főzni van maradék még a sütiből is ![]()
Természetesen lesz ebéd utáni pihenő ma is, ez már nagyon kell, és elmaradhatatlan lett számunkra...
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!

A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig:
Sziasztok!
Nagyon szép napot kívánok Mindnekinek a dolgozóból. Nem unatkozunk helyettesítünk.
Margitka!
Gondolom mennyire nagy öröm számotokra is az unoka köszöntése is, a minden nap láthatjátok a fejlődését. Tegnap nekünk is nagyon szép napunk volt, Zsomborékkal sütögettünk, Zsombor sütött egy fodított tortát, körtével, nagyon lett. Leviék mindig virágcsokrot küldenek, este beszéltünk velük mi is telefonon.
Ilona!
Csodás tortát sütöttél, ez csak finom lehet.
Az idén is kapunk virágot, lassan majd át lehet venni őket, meg gyümölcsfát is az önkormányzattól.
Szia Lia!
Aranyos vagy, hogy még a munka közben is bekukkantottál! 
Bizony elmondhatatlan öröm Hanna jelenléte! Ma reggel Fecó vitt valamit Pestre, ami itt volt, és kell majd, én beletettem a múlt héten vásárolt kis sapkákat és ruhácskát egy zacskóba. Amint odaért a cucc, ráugrott a csomagra! Nagyon szeret pakolni! Az egyik kis sapi különösen tetszik Neki, azóta a fejére hol felrakja hol leveszi, és mutogatja! Mindennek tud örülni. A plüss állatkákat is ölelgeti... Itt amikor egy nyuszit adtam Neki, amit sütöttem, ehető, először azt is magához ölelte!
... aztán leharapta a fejét!
Zsombor tortájának akkor megint nagy sikere lett!
Leviék is aranyosan ragaszkodnak hozzátok!

Szervusztok!
Júúú,nagyon jó idő lett nálunk,süt a nap,hirtelen nagyon meleg lett.Reggel még dzseki és szvetter is volt rajtam,hazafele már mindkettőt le kellett vennem.Cipeltem haza a sok cuccot..
Benéztem én is a piacra a virág részlegre,de a végén kifogtam akciót a karajnál és füstölt csülöknél,úgyhogy inkább azt vettem.Hazaérve sütöttem rántott húst és krumplt,ebédeltünk,utána visszamentem virágért a piacra,pár muskátlit vettem,a kerítésre akasztott kisvödrökbe.Laci felöntötte az udvaron az aljzatkiegyenlítőt,úgyhogy bejöttünk a macskákkal,mert folyton bele akartak lépni,míg megszárad valamennyire.Szerencsére jó meleg van és süti a nap,estig talán megszárad.Délelőtt a kaput is lefestette Laci,előtte lekefélte a rozsdától,Hammerite-al kente le.Olyan szép lett, mint újkorában.
Tegnap is dolgoztunk ezt-azt,elkészült a mozaik a második kis ágyás szélén,finomat ebédeltünk,vacsorára pedig kocsonyát ettünk,mert azt is főztem pénteken,a fagyóban volt köröm még és egy csülök,gondoltam ne foglalja ott egész nyáron a helyet,megfőztem,nagyon finom lett és még két napja olyan hideg volt itt,hogy egykettőre kihűlt,be is raktam a hűtőbe,szép keményre dermedt.MA meg már 25-26 fok van,elégé megviseli a szervezetet...most kicsit elnyúltunk,míg megszárad a cement az udvaron.
Szia Ancsa!
Ó de finom üdítőt hoztál a kávé mellett!.. Én az előbb ittam friss vizet, a szomjúságra azt szeretem a legjobban. De innék a te általad hozottból is már!
Jól jártál a piacon az akciókkal, finom ebédet készítettél! Laci is megérdemelte, sokat szorgoskodik! Szépül minden nálatok! ... Na és csak vettél Te is muskátlikat...
Én most jöttem be az udvarról. Épp a kimosott ruhákat teregettem másodszor...
... Biztos ezek is megszáradnak még, nagyon meleg lett itt is!
Délelőtt átültettem balkonládákba a kapott virágokat. Az utca felől azért most is csak muskátlikat tettem a párkányra. De a hosszabbik, déli oldalra vegyesen rakodtam egyelőre... Van jegecske, amin már nyílnak a kis piros virágocskák... Muskátli is került oda 2, de pistikét ( más néven nebáncsvirág) is raktam... bár azon még gondolkodom, hogy átrakom félárnyékos helyre, mert az talán annak jobb lenne... Na majd ha a hétvégén újra megyünk a virágpiacra, és választok valamit...
A férjemtől kapott tölcsérjázmint a terasz keleti napos részén lévő oszlopára raktuk fel. Lassan itt is alakul a kinti rész...
De siettem is be, mert a napon nagyon meleg volt.. Én is pihenek most egy kicsit...
Én most már elköszönök mára.... korán keltünk, ilyenkor már álmosodok... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is! 
Az éjszaka most csak egyszer ébredtünk fel, akkor ablakot nyitottunk, majd 5 óra után ébredtünk. Aztán fél 6 körül ébredtem, mint általában és le is jöttünk az emeletről.
Jelenleg 7 fok van a kinti hőmérőnkön, de majd napközben 25-27 fok körül is várható, csapadékot mára sem jeleznek... öntözni kell továbbra is a kertben. Már süt a nap, jó idő várható délutánra ismét... de állítólag holnapra már lehet csapadék is... na majd ez kiderül...
Ma nem kell főzni levest, az van. Másodiknak főzök ki csavart tésztát, amihez pörc és tejföl készül. Majd friss salátát is szedünk hozzá a kertben. ![]()
Természetesen lesz ebéd utáni pihenő ma is, ez már nagyon kell, és elmaradhatatlan lett számunkra...
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!

A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig:
Sziasztok!
Nagyon szép napot kívánok a dolgozóból, talán lassan mehetek haza.
Margitka!
Megnéztem a szép virágaidat, nagyon szépek. Pont ma kaptam az értesítőt hogy 21-én kapom én is az önkormányzattól majd.
Az eső nagyon kellene mindenhol, nem győzünk locsolni.
Olvasom hogy Hanna mennyire örült az ajándékoknak, tündéri lehetett.
Szia Lia!
Akkor ezek szerint már Te is otthon lehetsz, ugye!
Biztos szép virágokat kaptok megint!... Azért nagyon dicsérendő ott az önkormányzat... bezzeg itt ilyen nincs...
Az esőt már mi is nagyon várjuk... ha igaz, holnap lesz talán 2 mm? ... legalábbis ezt látom az előrejelzésben.. 
Ma is elkerültük egymást, mert fél 12-kor elugortunk a gyógyszertárba, mivel már nagyon fogytán vannak a gyógyszereim itthon, és mentem kiváltani a felírtakat...
Bizony Hanna sok örömet szerez nekünk! Imádjuk!!! 

Szervusztok!
Ma ugyan hamar hazaértem,de gyorsan beleugrottam az itthoni teendőkbe,mivel Laci nem volt itthonolyankor könnyebben mozgok,főztem egy fazék bablevest,csülökkel,mostam is egy adagot,ki is tereettem,be is szedtem,megszáradt minden.Nagyon meleg van az udvaron 30 foot mértem,várom az esőt én is,alig van víz a Körösben,a halak símán látszanak,a kövek közt.Ma egy akkora pontyot láttam ,nyugisan úszkált,eszegetett,azt hittem nem jól látok...Akkora volt,mint a macskám!Tilalom van,biztos a halak is tudják mert nagy halrajt is láttam,egészen a víz szélében vannak a sekély vízben.LE is filmeztem őket,de ide nem tudok videót feltenni.
Közben benéztem a netre míg főtt a leves,és láttam egy hírdetést egy piros levelű juharról,féláron ,gyorsan megrendeltem,majd később néztem meg alaposabban,hát,egy jó nagy juharfát rendeltem,nem kisnövésű japán juhar,hanem nagyra növő juharfa!De csodaszép!Na,nem tudom hova fogjuk ültetni,mert ennek hely kell,kivéve persze, ha metszéssel kordában tartjuk.
Aztán Laci megérkezett,jó éhesen,mert az ételes dobozát meg benn hagyta a hűtőben...örült is a bablevesnek,jól lakott és azonnal elaludt,jól ki volt fáradva,most húzza a lóbőrt!
Margitka!
Teljesen megváltozott az életetek mióta Hanna a családba került,már jó pár éve ismerlek, most már teljesen más dolgok a fontosabbak Nektek,milyen érdekes,ahogy az élet változik.
Lia!
De jó hogy kaptok idén is virágokat,nálunk is adhatnának,sok ember háza előtt van kis előkert,de mindenki maga foglalkozik vele,itt nem adnak semmit.
Lapok Previous 1 … 2,562 2,563 2,564 2,565 2,566 … 2,574 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás