Sziasztok!
Sok szeretettel köszöntök minden édesanyát, nagymamát!

Margitka!
Olvasom, hogy nagyon aranyos volt az unokád, köszöntött sok puszival ezen a szép napon! Ugye milyen szép és megható ez az ünnep az unokával!
Itt is itthon voltak a gyerekek pénteken jöttek és délután mentek haza. Ezért nem is tudtam ide jönni, nagyon húzós hetem volt. Végig kellett dolgoznom, csütörtökön este sütöttem a piskótát és pénteken tudtam díszíteni. Még szerencse, hogy előre elkészült a káposzta, a többit meg aznap csináltam.
Csütörtökön helyettesítettem betegség miatt egy kolléganőmet. Nem tudtam nemet mondani, de nagyon elfáradtam a dolgaimban itthon.Nem tudtam úgy készülni, ahogyan szerettem volna.
Még minden széjjel van, most fogok még kicsit pakolászni. Holnap még anyák napja lesz a suliban!
Finomat sütöttél és szép virágokat kaptál! Sajnálom, hogy még mindig nem jöttél rendbe, jól elhúzódik! Jobbulást kívánok!
Lia!
Szép emlékekkel tértek haza a fiadék, volt mit mesélnie az unokádnak! Szép lehet az udvar és a kert a sok virágokkal. Megint kaptatok a hivatalból? Na itt ilyen nincs, de nem is lesz szerintem!
Erről a technikáról hallottunk mi is, nagyon jó lehet. Látom hogy már nálatok szép lett a garázs előtt. Mi hátul a teraszt a kis ház előtt akarjuk vele megcsinálni.Le van járólapozva, de már régi egy két lap összetört és azt szeretnénk ráhúzni. Nem olcsó, de szerintem jobb mint a járólap és hamarabb meg is van. Én az EPODEX kőszőnyeg lépcsőre, teraszra itt találtam. Azonnal megtetszett, de nem tudom mi ketten meg fogjuk e tudni csinálni. 13 négyzetmétert kell bevonni. Ti hol vettétek hozzá az anyagot. Igaz meg is lehet rendelni.
Ancsa!
Gyönyürű lett az udvar! A cicák meg nagyon aranyosak ahogy birtokba vették az egész területet! Nagyon szuper képeket lehet róluk készíteni, a csodás háttárrel!