Válasz: Társalgás
Sziasztok!
Szép vasárnap délutánt!

Margitka! Szépek lettek a túrós rudak, lehetett kapkodni pinpongozás közben! Jó kis testmozgásos programot szerveztetek! Én is szerettem mindig pinpongozni.
Én ma mákos kalácsot sütöttem két rúddal, az egyiket bepakoltam a gyerekeknek.Már várom a telefont most kellene hazaérniük.
Tegnap délután kerékpározott a gyerek és felbukott, szinte szaltózott a kormányon keresztül, mondták a szülők. Egy kő a kerek alá került. Az álla kirepedt, és elég mély volt a seb. Gyorsan szaladtak az ügyeletre, be is utalta a doktornő a kórházba. Ott három öltéssel összevarták, majd egy hét múlva lesz varratszedés. Maradhatott volna varrás nélkül is, de azt mondták a kórházban hogy csúnyán forrna össze, inkább összeöltik.. Na már csak ez hiányzott! Már szépen kezdett enni megint, ma csak egy kis levest evett töltelékkel, gondolom hogy fájhat az álla. Kíváncsi vagyok hogy este fog-e enni egy kis szilárdabb ételt.
Lia! Azóta már biztosan megérkeztek a gyerekek is hozzátok! Legalább most sikerült hosszabb időre jönniük. Legyen nagyon szép napotok együtt. Biztosan sok mesélni valójuk lesz az unokáknak!