Válasz: Társalgás
Szia Lia!
Nekem már a reggel bosszúsan indult.... Átléptem 6 óra előtt a fiamhoz, mielőtt indult dolgozni... Hazajöttem amikor elindult... de itthon nem találtam a szemüvegemet...
Először itt kerestem az emeleten is, végül átléptem a fiam házába, és ott a nappali asztalán megtaláltam... 
Nálunk is hűvös volt a reggel. Mivel mára ebédünk maradt, a reggelizés után elmentünk egy kicsit vásárolni Érdre. Először a Lidl-be mentünk. Ott aranyos kis cuccot találtunk Hannának, amit be is tettünk a vásárló kocsiiba, majd tovább válogattunk... Elég sokan is voltak.. Na amikor a sorban tovább akartunk haladni, nem találtuk a kocsit a kis ruhával... 
A férjem elindult keresgélni, mire meglátta egy ott dolgozó nőnél, aki pakolt még bele dobozokat... Akkor elnézést kért, azt hitte, hogy csak valaki félretolta a kocsit... és Ő meg kirakta a könyvekre a ki ruhát... Mondta, hogy mindjárt visszahozza a kocsit, csak beviszi a raktárba a dobozokat... Mérgesek voltunk, mert így megkérdezés nélkül hogy rakhatta ki a cuccot... na mindegy azért visszahozta a kocsit... Na onnét igyekeztünk is kijönni, mert nagyon sokan voltak...
Utána a SASA üzletbe mentünk. Ott is vásároltunk több cuccot... Jó sokáig elidőztünk... 
Majd a Pennynél kiraktuk a visszaváltható üvegeket, ami 3250,- Ft-ot ért... Aztán ott is alaposan bevásároltunk, de a számlát elfelejtettem a pénztárosnőnek odaadni, és már a következő vásárlónak rendezte a cuccait...
Jó sokat vett a hölgy, mire utána kifizette készpénzzel a nekem járó üvegek árát...
Hazafelé eszünkbe jutott, hogy kellene sertéscombot venni, ami a vasárnapi brassóihoz kellene... akkor még itt helyben beléptünk a henteshez is. Na már fél 1 is elmúlt, mire hazaértünk...
Elrámoltunk, és már melegítettük is az ebédünket... Elmosogattam, aztán kicsit Gáborral írogattunk a neten keresztül...
DE most már pihenő van!