Szervusztok!
Mára is szép idő lett,süt a nap,de még mindig fúj egy kis szél,tegnap elég erősen fújt.
Tegnap reggel elsétáltunk a Lidlbe,mert a katalógusban több jó dolgot is láttunk,meg is találtuk amiért mentünk.
Nem is igazán csináltunk semmi hasznosat tegnap,ránk fért a pihenés.Hajat mostam,pedikűröztem kinn a jó melegben,meg is száradt a hajam kinn frissen.
Ma nehezen keltem,még kedvem lett volna heverészni,de menni kellett.Na de ez a hét is rövíd lesz,mert pénteken már Május 1-e,ami itt ünnepnap.
MA hazafele beléptem ásványvizet venni a Profiba,meg is lepődtem,mert már megint drágább lett az is.Viszont a leárazott pultban találtam paradicsomot,paprikát,almát,grapefruitot,vettem is mindenből,mert ott 50%-os engedmény volt rájuk,végülis semmi bajuk nem volt,a graff is jó érett,piros bélű,amit szeretek,ma kettőből dzsúzt készítettem,némi áfonyával,fagyasztott eperrel,málnával.Ebéd után jól esett egy-egy pohárral meginni.Az ebédhez pedig vegyes salátát készítettem,paradicsom,paprika,zöldhagyma,saláta és retek-ből.
Kicsit ejtőztünk kinn a napon,megittunk egy kávét is.LAci ma lefestette a hiányzó részeket a lépcsőből szürkével,így most a kerítés is ugyanolyan színű,mint a ház.Végre kész az egész,most látszik milyen jól sikerült kialakítani.
Alig fejeztük be az ebédet,befutott a fás emberünk,jövő hónapra kértük az idei tüzelő szállítását,jó lesz, ha az is meg lesz,jöhet a nyár,meg a tél,már nyugodtak leszünk.Semmi fontos dolog nem marad elvégezetlenül.
MA már csak ejtőzés marad,semmi fontos dolgunk nincs.