Válasz: Társalgás
Na csak eddig tartott az eső... vagy talán egy kis szünet van? ... Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 2,556 2,557 2,558 2,559 2,560 … 2,574 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Na csak eddig tartott az eső... vagy talán egy kis szünet van? ... Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok.
Estére értem ide, mindig van mit csinálni.
Margitka.
Akkor csendes lett a ház nálatok, de jó hogy a telefonon tudjátok a kapcsolatot tartani. Sajnálom hogy nem javul a kezed, azért a napokban nem sokat tudtad pihentetni. Sok finomságot készítettek, Hanna örült a kalácsnak.
Itt csak pár csepp eső esett, egy locsolásra sem volt elég.
Ancsa.
Nagyon szép lesz az udvarotok, öröm lesz kint ülni a szép időben.
A cicáknak is tetszik a kinti élet.
Pihenjetek jól.
Sziasztok! Jó reggelt! Szerda van! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is! 
Lia!
Látom, hogy este még benéztél Te is a fórumba! 
Bizony csendes a ház, de a neten tegnap este is láthattuk Hannát!... A nagy fiam ma otthonról dolgozik, ezért is megfőztünk tegnap este mára... Karfiollevest és milánóit készítettünk...
Mivel Gáboréknak ma 1 órára közösen el kell menniük otthonról, én a férjemmel elutazunk délelőtt vonattal hozzájuk. Ebédet is viszünk, így csak vigyázni kell Hannára. Aztán estére haza is jövünk. A kocsink vár bennünket majd itt az állomáson...
Természetesen Fecó itt eszik majd nálunk, hagytunk ebédet neki is... Most Ő vigyáz a 2 házra...
Az éjszaka valamivel jobban aludtam, de azért volt pár rövid megébredés, végül fél 6 előtt ma is lejöttünk az emeletről...
Jelenleg 3 fok van a kinti hőmérőnkön, de majd napközben 13-18 fok körül várható, csapadékot mára nem jeleznek... bár most eléggé felhős az ég...
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!

A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig:
Sziasztok.
Kellemes délutánt kívánok mindenkinek.
Elviselhető volt a mai nap, egy kicsit átreformáltam a benti munkát, talán így itthon nem kell annyit dolgozni, kartonokat beírogatni, mondtam a főnökömnek, ha így nem jó felmondok, de azt meg nem szeretné.
Margitka.
Hú de kíváncsi vagyok Hanna most lesz egyedül Veletek?
Finomat főztél, mindenki kedvébe jársz.
Szia Lia!
Jól tetted, ha tudtál javítani a munkahelyeden a teendőkkel... Csak elfogadja a főnököd, ha számít a munkádra!
Hanna nagyon aranyos volt. Egyből mosolygott, amikor meglátott bennünket...
Igaz, hogy 2 napja még itt volt nálunk.
De egy idő után már nagyon az erkély ablakához ment, és mutogatott kifelé, akkor már nagyon ki kívánkozott... Megetettük, és elmentünk az egyik játszótérre. Ott nagyon jól érezte magát. Pont 12-re mentünk haza, addigra már jól ki is fáradt. Gáborék is hamarosan megjöttek utána...
Csak keveset evett Hanna, és vitték is lefeküdni.. Mi is ebédeltünk, aztán 2 óra előtt összepakoltunk... Gábornak is dolgoznia kellett... szerencsére otthon ezt megtehette... ![]()
Mi fél 4 körül értünk haza eléggé fáradtan... Még a Tesco-ba is beléptünk kenyérért és pár dologért... azért már nem vagyunk tinédzserek... le is pihentünk kicsit...
Kevés kép készült, mert inkább Hannával voltam... Azért majd keresek párat valamelyik nap, és rakok be...
Margitka.
Örülök hogy szerencsésen hazaértetek, szép napot volt a mai is, még ha egy kicsit farasztó is. Pihenjétek ki magatokat.
Lia!
Már megint Hannával voltunk eddig... a neten keresztül... Nagyon édesen mosolygott és integetett. Épp most köszöntünk el, mert kezdik a fürdetést, és etetést... majd lehet altatni... 
Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Jó reggelt! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is! 
Az éjszaka most jobban aludtam, csak 1-2- alkalommal volt és rövid megébredés, végül fél 6 előtt ma is lejöttünk az emeletről...
Jelenleg 4 fok van a kinti hőmérőnkön, de majd napközben 17-18 fok körül várható, csapadékot mára nem jeleznek... öntözni kell majd a kertben. Itt már süt a nap.
Ma az ebéd zöldségleves lesz, a második pedig krumplifőzelék virslivel...
Természetesen lesz ebéd utáni pihenő ma is, ez már nagyon kell, és elmaradhatatlan lett számunkra... Azért ez tegnap hiányzott nekünk... Este korábban le is feküdtünk...
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!

A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig:
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is.
Margitka!
Köszi a reggeli kávét.
Én aránylag jól aludtam, most sütök egy kis oldalast, holnap elmennénk horgászni ha sikerül.
Nagyon tud már hiányozni ha nem tudunk pihenni egy kicsit, hamarabb elfáradunk sajnos.
Szia Lia!
Akkor ma reggel kipihenten ébredhettél!
Nagyon finom tud lenni az oldalas lesütve fokhagymásan!... Holnap az finom lesz ott a horgászás közben!
Drukkolok, hogy majd fogjatok sok szép halat!
... Na igen, az idő nem áll meg... repülnek az évek... a pihenés már nagyon fontos napköözben legalább egyszer...
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a finom reggeli kávét! Még délután nem főztünk, de esedékes lenne már!
Milyen jó, hogy megint a kis Hannával tudtatok lenni. Nagy segítség volt ez a szülőknek, legalább tudták a dolgaikat intézni nyugodtan.
Jól tettétek, hogy kimentetek vele a játszótérre egy kicsit jól is érezte magát!
Itt süt a nap, de hideg szél fúj. Nálatok meg valamelyik nap esett az eső itt most nem volt. Bezzeg éjjel megint csak keveset tudtam aludni.
A férjem most nyirta a füvet kint az udvaron és a ház előtt is, mert megnőtt nagyra.
A kezed remélem alakul már egy kicsit?
Lia!
Milyen jó, hogy otthonról dolgozhatsz, szerintem is jobb így!
A leanderek szépek lettek, de kettő nagy cserépből kiszedtünk és ment a kukába. Már nagyon öreg volt így kidobtuk, hisz van sok és kicsik vannak. Ez elég mert bizony azért van velük munka, de nagyon szép mikor virítanak!
Holnapra jó horgászást, és legyen azért kapás is!
Ancsa!
Hű de szép lehet az udvar! Sajnálom, hogy a cicus letört egy ágat a juhar fácskáról!
Lapok Previous 1 … 2,556 2,557 2,558 2,559 2,560 … 2,574 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás