Válasz: Kertek és virágok
Margitka.
Nagyon szépek a virágok sokáig legyen örömöd bennük.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Kertek és virágok
Margitka.
Nagyon szépek a virágok sokáig legyen örömöd bennük.
Lia!
Köszi szépen! ... Bizakodok csak... mert már mindegyikből volt többször is, de sajnos ezidáig nem sokáig maradtak meg... 
Azért kaptam ám vágott virág csokrokat is a férjemtől és anyósomtól is... még azokból is van, de ugye nem mindegyik marad meg abból sem sokáig... talán a szegfű az a virág, ami a legtovább megmarad... épp ma délután cseréltem vizet a vázában...
Már 3 féle ibolya is virít az udvarunkban. Sikerült is mindegyiket megörökíteni ma a napsütésben. ![]()
Ez a sötétkék:

Ez a fehér, ebből egyenlőre még kevés van csak:

A legtöbb persze a világoskékből van talán:

A sárga krókuszok már elnyíltak, de szerencsére a lila most virágzik utánuk:

A délelőtt folyamán jó kis pingpongozás volt nálunk. Nagyon jó idő volt... most vettem észre, hogy a nap is rendesen megfogott már! ![]()
A fiúk persze fotóztak most is délelőtt, még a pingpong közben is...

Margitka.
Igazi boldogság együtt a család.
Ilona!
Na megnéztem a férjemet odakint... Nagyon dolgozik a hintának a felújításával... Igaz, hogy már évek óta csak halasztgattuk a lefestését... igazán aktuális....
A hinta mögötti létrán lehet felmenni a fa pavilon tetejére, ami egyenes... Na onnét néztük este az űrállomás átvonulását... ![]()

Na igy már értem a pavilont,jó kis kilátó és minden nagyon szép Nálatok!És milyen szuper,hogy ennyi helyetek van,hogy még sportolni is lehet,az egész család együtt tud lenni,akitvan!
Margitka!
Ez aztán az igazi kikapcsolódás, együtt a családdal! Még hasznos is mert jól megmozgatja az egész testet! Nagyon jó formában vagytok, Te igazán csinos vagy, jól nézel ki Margitka!
Szuper jó a fa pavilon és a teteje milyen hasznos, onnét aztán jó volt nézni az űrállomást!
Most már csak az eső esik, de rendületlenül... Ancsa ma gyöngyvirágcsokorral jött délután... erről jutott eszembe, hogy megnézzem a terasz mellett... és már kezdenek itt is nyílni! 

Nagyon szeretem a hóvirágot,nem is tudom nekünk miért nincs.
Ügyes a férjed szépen felújította a hintát is.
Lia!
A hóvirág már régen elvirágzott... ez most a gyöngyvirág!... gondolom, hogy a havazás miatt tévesztetted el. ![]()
Ma délelőtt nagy felhőátvonulások voltak nálunk... Nagy szél is volt, és hol sötét felhők, hol pedig napsütés...

Fél óra sem telt el, és kivilágosodott, aztán ismét sötét felhők, majd világos volt az égbolton ... Le kellett fotózni...

A fenyők is szépen hajtanak már:

Margit2 fóruma → Margit2 forum → Kertek és virágok